Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Super fuel maxx yakit tasarrufu

damalis

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Kas 2011
Mesajlar
84
Yaş
41
ARKADAŞLAR BİR ARKADASIM BU YAKIT TASARRUF CİHAZINDAN ALMAMI SOYLEDI FARK ETTIRIYORMUŞ.,
95 tl BENDE ALDIM ACABA TAKAN ARKADASLAR VAR MI BİLGİSİ OLAN??
 
Bir kaç defa duydum bende ama kullanmadım hiç tecrübe ve gözlemlerini bekliyoruz.
 
bir kullanıcı olarak sen farkları bize yazarmısın 1 kaç gün sonra
 
tamamen psikolojik. bu tip cihazların ve yakıt&yağ katkılarının tüketime hiç bir etkisi yok.
 
tamamen psikolojik. bu tip cihazların ve yakıt&yağ katkılarının tüketime hiç bir etkisi yok.

Aynen Katılıyorum, Milyar dolarlık otomobil sektörü bu tip uygulamaları kendisi koyar ürettigi arabaya üstelik sektör için patentini almak da çocuk oyuncagı onlar için :eek:key:
 
bende firma yetkilisine sordum ay soruyu USA DE 15 milyon araç kullanıyor TR kimsenin haberi yoksa ben napimme getirdi mevzuyu ..
95 TL %5 indirse kar bakım ıstemıyor takılı kalsın dıyor aldık yazacagım fark ederse :)
 
en son duydugumda fazla abartılı bi tasarruf söylenmişti inandırıcı olmamakla beraber yanlış yakıt tesaplama teknikleriyle yorumlamıştık gecenlere radyoda bende dinlemiştim o firmanın reklamını ama deneyip paylaşırsan ne derece dogru oldugunu senden ögrenmiş oluruz kardeşim
 
O 95 tlye yakıt alsanız daha iyidi şimdi evinde bir çöp olcak...
 
otomotiv test ve arge firmasında çalışan biri olarak 3 senedir hiç görüşmediysek 5-10 tane katkıcı, 5-10 tane de cihazcı mucitlerle!! muhattap olmuşuzdur. samimi şekilde söylüyorum %2 bile çıkan olsa öpün başınıza koyun. artık muhattap bile olmuyoruz bu tip arkadaşlarla.
 
Geri
Üst Alt