Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sunroof patladı

CUPRA BOCANEGRA

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2011
Mesajlar
686
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar biraz önce sunroof patladı tam ışıklardan kalkarken hızlıda kalkmadım bi anda patladı kafamdan aşağa cam yağdı zor attım kendimi sağ şeride niye patladı acaba içerden patlamış hasar içerde


image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
 
Şok şaşırdım açıkcası kendi adıma ilk defa böyle bir şey görüyorum. Kaskonuz varmı? Ayrıca doğuş otoya bildirdiniz mi garanti devam ediyor mu? Çok geçmiş olsun.
 
Çok geçmiş olsun usta yaa nasıl böyle bişey olurya akil sır erdiremedim ben:s
 
Kardeşim daha önceden içeriden yada dışarıdan darbe almış olabilir mi? Bence normal şekilde patlamaz? İlla darbe vardır siz yokken ?


️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
 
Çok geçmiş olsun kardeşim resimler görünmedi bende ama içerden nasıl patlar dışardan bile sert taş gelse birşey olmuyor

kurye ile elden teslime verildi
 
Büyük geçmiş olsun ilk defa böyle bir durum görüyorum kışın sıcak soğuk etkeninden dolayı suyla temas edince patlayan görmüştüm ama durup dururken patlayan ilk oldu aracın garantisi varsa doğuşa bir götürmenizi tavsiye ederim darbe sonucu patlamadığı için garantiye girmesi muhtemel.
 
gecmiş olsun bırkez bende kapıyı actıgımda yancam patlamıstı servıs bu olayı aracın ıcerısıne dolan sıcak havanın dıs ortamdan gelen hava ıle carpısması arac ıcerısınde yogunlasma yaptıgı ıcın patladı falan dedı
 
Geri
Üst Alt