Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Su Alma Problemi

zeynel0101

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ara 2012
Mesajlar
12
Yaş
43
Seat Toledo 2001 Model aracım kapı altından içeri su alıyor. Ördek koysam yüzerdi içeride. O derece yani. Arabayı hafif eğimli bir yere park etsem veya yağmur çok şiddetli yandan yağdığında her zaman oluyordu ama az idi. En son dün çok su aldı. Kapı altlarından geliyor. Polenden felan değil. Başına böyle bir durum gelen varsa çözüm yollarını araştırıyorum. Daha kışın başındayız malum.
 
2001 model araç normaldir kapı fitilleriniz yıpranmış eskimiştir degiştirince sorun çözülecektir
 
2004 leonumda aynı bu problem olmustu alt döşemeye kadar su girdi paspasların altına döşemeyi elle kont etmeni elini bastırmanı tavsiye ederim elin ıslanırsa derhal servise komple alt döşemeyi söküp suyu çıkarıp temizliyolar çürümesin kokuda yapıyor aracın iç kapıların yanlarındaki plastiklerden alıyormus ordan kapının altına akıp arabanın içine ulaşıyordu güzelce siyah slikon gibi bir maddeyle sürüp monte ettiler tekrardan problem kalmadı 10 numara olmuştu olabiliyormuş eski olunca araç zamanla fiyat olarakda 100tl vermiştim 2010 da:eek:key:
 
Acil kapı fitillerini değiştir..:eek:key:
 
Ön camın önündeki plastikte su gitmesi için yer var...Orayı yaprak filan kapatmış olabilir...
 
Ön camın önündeki plastikte su gitmesi için yer var...Orayı yaprak filan kapatmış olabilir...

aynen kapıdan ziyade ön camın altında tahliye kısmı var eğer oralar tıkanmış ise direk içeri su alır:eek:key:
oraları kontrol ettir yaprak toz vs tıkama yapıyor benimde başıma geldi temizlettim şimdi hiç sıkıntı yok :)
 
Kapıların altından geliyor. Tespit ettim. Yarın bir kaportacıya götürecem. Su gelen yeride gösterecem. Yapabilecekler mi bakalım. Yapamazlarsa ördeklerin işine gelecek..
 
Arka kapılardan da girince polen ve ön camı eledimzaten. Kapının altından içeri sızıyor. Fitilden mi kapı içindeki contalardan mı orasını söyleyebilirse usta söyleyecek.
 
Geri
Üst Alt