Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

stylance - elektrikli katlanır aynalar

rallier_61

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Tem 2010
Mesajlar
280
aynaları açma veya kapatma komutu verdiğimde,sol ayna sağdakine göre daha zor çalışıyor,sesi de farklı..bugün sol aynanın dış kapağını söktüm ve plastik beyaz bir halkanın üzerinde bilyeler vardı ve bu bahsettiğim parça kırılmış;bunun işlevi nedir? ayrıca menteşe çevresini ve yayı yağladım,ama hiçbir iyileşme yok,aynayı elle açıp kaparken sürtünme sesi de yok,menteşeyi eledik.. motor alt kısımda kalıyor ve müdahale de edemiyorum,wd40 alıp sıksam zarar görür mü?
 
Aracın garantide sanırım uğraşma götür servise...
 
erya bakımlı idi aracı ilk sahibinden aldığımda..yalnız aynada hafif bi sarı iz var,dolmuş veya da taksiye sürtülmüş gibi..garantide sorun çıkarırlar mı? ayrıca aracın bakım listesinde wd40 da vardı,bunu aynaya kullanmış olabilirler mi? zira aynanın kapağı önceden açılmış..:confused:
 
arabamın aldığım günden beri sol ayna sağa göre daha yavaş..bence hiç takma..
bi çok markanın katlanan aynası tam olarak senkronlu değil zaten..
WD40'ı da ayna için değil daha çok moturu vs. temizlemek için kullanırlar..beyanda bulunursan bakarlar aynalara bakım sırasında..
 
sağolun arkadaşlar:)
YCO peki ayna motorlarının sesi de farklımı çıkıyor?zorlanıyormuş gibi..
hazır ayna konusuna değinmişken; aynalar küçük ama tasarımı akıllıca yapılmış,gereksiz büyüklükte değil,bir de çift açılı olsaymış tadından yenmezmiş..
ayrıca bakıma giderken yanımda mobil1 5w-30 esp formula 5lt. yağ götürsem sorun çıkarırlar mı? motorun yağ dolum kapağında da "SEAT RECOMMENDS REPSOL" yazıyor.. bu yağ işi tam bir bilmece.. :eek:
 
TR'de Repsol bulup kullanmak zor bi olay zaten..
ayna zorlanıyomuş gibi derken bazen gıcırdama gibi seslerse evet..
bu arada Leon'da var kör noktalı dış bükey ayna arabana da vardır servise gittiğinde sorabilirsin memnun değilsen.. :)
 
2005 ve öncesinde sol ayna kör noktalıydı stylance a geçtiğinde o iptal oldu
 
ne varsa eskide var zaten;çift açılı sol ayna,yolcu koltuğu altı çekmece,arka disk frenler,arka tweeterlar,eğim ayarlı arka başlıklar,bla bla:eek:
biz de modelden kazanıyoruz,piyasada 2009 pek yok..km de 17binde ;) bir de erya nın plakalıklarını söktüm,çift taraflı bantla yapıştırdım,iyi mi ettim acaba?? bu plakalıklara ayrı,onu oraya hiç dikkat etmeden vidalayan zihniyete de ayrı sinir oluyorum; cordobanın tampon delik deşik,eski arabam civic es nin de bagaj sacını delmişlerdi akıllı vidayla:p
 
Arkadaşlar merhabalar,
benim aracımda sağ aynam geriye doğru kanrılıyor. durması gereken yeri atlayarak dışa doğru açılmaya devam ediyor.
sanırım park hlinde çocuklar açıp kapayarak diş atlattılar.
nasıl yapabiliriz? sevisde pahalıya mal olur mu acaba?
 
tam dıştayken sizde durdurup öne doğru olması gereken yere getirmeyi denediniz mi? yada dışa doğru tamamen açın elle ve sonra kumanda ile kapatın geri açın belki düzelir

bu arada hoşgeldiniz sizi üyelerimiz bölümünde tanımak isteriz
 
Geri
Üst Alt