Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

strafor üretimi

mbarman

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Haz 2011
Mesajlar
102
Yaş
53
mrb arkadaşlar.
strafor üretim tesisi kurmayı planlıyorum. çevrenizde bu iş kolunda çalışan, üretim yapan, makine ve ekipman üreten tanıdıklarınız varsa onların bilgi ve tecrübelerinden ciddi anlamda faydalanmak isterim. yardımı dokunan herkese şimdiden teşekkürler
 
ben ambalaj fuarıydı sanırım orada çinli birkaç firma görmüştüm ama alanım olmadıgından isimlerini bilmiyorum.
 
antalyada bir arkadaşımın fabrikası vardı..ama çook zamandır görüşmüyorum hatta adını bile unuttum...eğer tekrar hatırlarsam..yazarım
 
ben trabzonda calısmıstım strafor fabrıaksında ama bıraz saglam para vede çevre gerektırııo !
 
Sektörün içerisinden birisi olarak pek tavsiye ettiğim bir iş kolu değil. Üçtane arkadaşım bu işe atıldı tesis kurdular ciddi paralar harcadılar fakat istedikleri neticeyi malesef alamadılar. Bunun nedeni bence artık bunu herkesin yapıyor olması yani sonuna por kelimesini ekleyen strafor üretiyor artık için cıcığını çıkardılar bunlar benim fikirlerim tabiki .
 
Yakın bir arkadaşımın uzun süredir istanbulda strafor üretim fabrikası var hatta makinelerini de üretiyorlar.. Bazı makinelerin tasarım ve üretimlerini de ben yapıyorum.. İsterseniz daha detaylı konuşabiliriz..
yavuz364@hotmail.com (msn) 0537 595 1608
 
Geri
Üst Alt