Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Stopladım.

daywalkel2

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2011
Mesajlar
26
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü yola yeni çıkmıştım. Aracın içi sıcak olduğu için klimayı otomatik maksimumda çalıştırdım. Işıklarda durmak için 2. viteste giderken vitesi boşa aldım ve frene bastım sonra fark ettimki vitesi boşa aldığım gibi araba stoplamış. Klimayı bayağıdır kullanıyorum hiç böyle birşey olmamıştı sonra tekrar denedim fakat böyle birşey olmadı. Nedeni hakkında bilgisi olan varmıdır acaba?
 
bir anlık devir düşmüştür o yüzden stop etmiştir sürekli olmadıgına göre
 
bence bir bilgisayara bağlattır aracı belki bir arıza kaydetmiştir.
 
ilk kez duyuyorum valla ilginç :( Hatta garantisi varsa direk servise götürün ve anlatın baksınlar bi problem varsa ilerlemeden çözülsün...
 
1.6 TDI stop etme işini birkez daha duymuş olduk.
 
Servise götüreceğim en kısa zamanda bende devir düşmüştür diye tahmin ediyorum ama aklıma da takılmadı değil daha önce hiç böyle birşey yapmadı.
 
benmde kılimayı açınca şoğpenlein çakmak sesi gibi ses geliyo dereceyi ayarlıyana kadar bide klima açıkkken rahatsız edici bi ses geliyo kulağıma
 
Normal değil stop etmesi motor rolanti devrini ona göre ayarlıyor otomatik jigle ile.
Ki zaten normalde rolantide anlık olarak 0.7l/h tüketen arabam klima ile 1.2l/h a çıkıyor. Ama servis gidip bunada "normal abi yapar bunlar" derse kafa da atılabilir o anlık sinirle. Servislere göre herşey normal her sorun bi özellik aslında biz hep yanlış anlıyoruz.:)
 
Geri
Üst Alt