Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Star Tv'de Barış Akarsu Çakması.

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
O ses Türkiye programında, Genç yaşta vefat eden Barış Akarsu (28)'nun tarzında yüzü biraz benziyen saçları aynı uzunluklarda giyim tarzı aynı olan bir adam çıktı adı Onur. Hatta benzerliklerini gören Barış Akarsu'nun Annesi O Ses Türkiye programına katıldı oğluna olan benzerliği gören annesi göz yaşlarına boğuldu Allah yardımcısı olsun evlat acısı zordur. Bana göre Barış Akarsu'nun yerini asla dolduramaz.

Alın Size Barış Akarsu'nun Çakması Onur. :) Biraz benzerlik var Barış Akarsu'nun tarzında olan ona özenenleri gördüm ama bu kadar iyi yapanını görmedim iyi taklitçi çıktı çocuk. :)

barısakarsu cakması.jpg
 

Ekli dosyalar

  • barısakarsu cakması.jpg
    barısakarsu cakması.jpg
    70.9 KB · Görüntüleme: 36
Cok sevdigim bir insandi baris. İyi sanatcilari allah bizden daha cok seviyor demekki mekani cennet olsun...
 
Siteye cok yüklendildiğinde sanal bellek gecici dolar o zaman fatal error hatası verir:) Bilmem anlatabildimmi:)
 
Sana yüklenmek serbest hasan,yüklen yüklenebildiğin kadar..
 
hasan gokhan abın senı cok sevıyor ve takılıyor !!! bak benı pek sevmez o yuzden ugrasmaz benle ;) sende abını bos bırakma devamlı ara sor
 
Geri
Üst Alt