Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Stage II Leon satılık

matu

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
311
Lütfen okuyun;
Aracım da boya olmayıp sadece 2 değişen vardır.
1- Sol şoför kapısı (U dönüşü yaparken kaldırıma sürttüğüm için kapı altı maçbiel olduğu kısım biraz içeri göçtü serviste kaskom tarafından kapı değiştirildi)
2- Arka tampon (Şehir için de ışıklardan dönerken şehir içi otobüsü beni sıkıştırırarak arka tamponuma sürttü tampon köşesi biraz içeri göçtü serviste kaskom taranfından arka tampon değiştirildi)
Fotoğraflar mevcuttur. Küçük sürtmelerden dolayı değişim olmuştur. Herhangi bir kaza mevcut değildir.
Aracım Hakkında;
* Ecu tune (yazılım),
* Downpipe (custom garage),
* AEM DRY FLOW COLD AIR INTAKE,
* Forge blow off spacer,
* Orta susturucu iptal,
* 5cm spor yay
* Xenon (8000 Kelvin kısalarda)



http://www.youtube.com/watch?v=Ifsp4BIDmS0

Fiyat: 38.700

Araç 150-160 bg arasıdır. Yaşadığım yerde dyno olmadığı için ölçtüremedim. Mersin içi satışı tercihimdir. Satılmasa da olur aracımdan memnunum herhangi bir aciliyeti yoktur. Takas teklifi vermeyiniz. Mesaj atmayınız. Telefon ile akşam saat 19:00'dan sonra 23:00'a kadar arayabilirsiniz. Pazarlık sünnettir. Araç başında yaparız abartmamak şartıyla. Fotoğrafları güncellerim müsait zamanımda.

0 506 618 33 18
 
Gidişi çok iyi maşallah... Araca taktığınız yayın markası nedir ?
 
Geri
Üst Alt