Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Spy Shots: BMW M3 Pickup..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
ortada resmi bişi yok..BMW'nun M3'le ilgili bi pickup çalışması olduğu gibi bi bilgi de yok ama Nordschleife'de çekilen bu fotolardan bi M3 olduğunu anlamak zor değil.. :)















 
Valla garip, zamanında E46 3.30 içinde yapmışlar böyle bişey. Tek rakibi holden'ın v8 pick up ı olur :D
 
ne kadar sacma bir araba olmus ya :) cabriodan bozma gibi puhaha puhaha ben sacma diyorumda piyasaya ciksa bilmem kac bin euro olur :confused:
 
Bence bu baska birseyin denemesi..pick up cok sacma olur bence..ne tasiyacaklar somon kasalari mi:) gecen gun ispanyada seat fabrikasinin yakinlarinda bir golf6 goruntulenmis test halinde ispanyol plakali..yeni leonun yuruyen aksami golf kasasi ile test ediliyormus..degisik bir kamufulaj tarzi..bence de burda da farkli biseyler test ediliyor ama ne??:confused::confused:
 
ee ben ne dedim :eek:

google a yazmaya üşendim valla :D
 
arkasıda boş ooo ne keyifli olur ama:)
 
Bencede farklı bir araçın motor, yürüyen vs test ediliyordur...
Aslında bunun arkasına jakuzi yapacan. Su dolduracan tıngıt tıngıt gezecen :D
 
Geri
Üst Alt