Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sport-up a daha konforlu yay önerisi olan arkadaşlar..

34kok15

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Nis 2012
Mesajlar
66
Yaş
36
merhaba arkadaşlar sport-up ta bulunan orjınal seat sport yayları daha konforlu ve yumuşak bir yayla değiştirmek mümkünmü? mümkünse marka tavsiyenizi bekliyorum. biraz daha böyle kullanırsam bel fıtığı olacam.
not:araçta orjnal 225/45/17 jantlar mevcuttur.
Teşekkürler.
 
Aynı kasanın stylance versiyonunun orjınal yaylarını alıp takarsan iş çok değişir..
 
Bende ilk onu dusundum ama uymaz dediler baska marka varmi diye araştırıyorum
 
kim söylediki uymaz diye aynı marka ve model arcın yayları nasıl uymaz
 
Uymama ihtimali mevcut. Sport up yay ve amortisörle birlikte geliyor. Style amortisörler ile sport up'ın amortisörleri birbirinden farklı. Alçaltmak için yay değiştirme kombini kullanılabilir ama araç yükseleceği için amortisörleri de değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Lastikleri değiştirerek daha konforlu bir sürüş elde edebilirsiniz. Uygun olan yanak kaçtır bilmiyorum ama 50 yanağa çıkabiliyorsunuz diye biliyorum. Üstünde sıkıntı yaşarsınız.

Yeniden hesaplamadım ama bu şekilde olması lazım :)
 
İlacın eibach. 3 cm lik olanını takarsan büyük ihtimal araba rahatlıcaktır. Ben 5cm i taktıktan sonra bile rahatlık hissettim ama daha bi zıplıyor spor yayla bilgin olsun.
 
teşekkür ederim arkadaşlar az çok bir fikrim oldu amortisörler değişmeden yay değişirse şahane olur. özellile arka taraf hiç esnemiyor çok rahatsız ediyor eibach deniycem sonuç iyi olur inşallah.

 
Geri
Üst Alt