Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Soyulan kapı kollarına türk usulu çözüm

Ganjjj

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ara 2010
Mesajlar
14
Yaş
43
Arkadaşlar daha önce bu konuyla ilgili tecriübesi olan arkadaş varmı diye sormuştum bir iki alternatif cevap aldım. Haftasonu sanayideydim.Bu alternatiflere ek olarak .2 farklı çözümle ilgili olarak elimde olanlar:

1- Kapı kollarını karbon ile kaplatmak: En güzel çözüm hem çok şık görünür hemde sağlam olur amma velakin 200 TL istediler.Bende zaten güzel görünmez dedim:)
2- Kapı kollarını tekrar boyatmak: İşçilik+ malzeme 50 TL dediler.Fiyat uygun geldi ama boyacı amca dediki boyadığımız plastik boyayı tekrar atabilir bu bir risktir dedi bende bi düşüneyim dedim sanayiden ayrıldım.

Ne Yaptım: Eve gittim.Bütün kapı kollarını söktüm üstündeki soluymuş parçaları büyük bir çakmakla ısıtarak soydum.Isıtmadan da soyuluyor ama uğraştırıyor ve altta kalıntı izleri kalıyor.Isıtınca hemen yüzülüyor ama ısıtırken aşırıya kaçıp plastiği eritmemeye dikkat etmek lazım.Sonra hırdavatçıdan 2 TL ye siyah sprey boya aldım parçaları bi güzel boyadım kurduktan sonra tekrar monte ettim canavar gibi oldu.Griye boyamadım ki soyulursa yine kötü görünmesin diye.Sonuç olarak 2TL + işçilik ile olayı şimdilik çözdüm gibi görünüyor En kısa sürede resimleri eklerim.
 
iyi günlerde kullanın demek kalıyo geriye.. :)
 
ne 200 TL'si sallamışlar resmen.. 100 TL civarlarında olması gerek??
 
güle güle kullan, o kadarda ucuza gelmesin 2 lirada sadakasını var birine nazarlık:)
 
siyah ın altına plastik astarı olsa daha iyi tutar ve esnek olurdu gene de elinize sağlık.....:eek:key:
 
Valla bu konudan bende çok muzdaribim. En kısa zamanda resimlerini bekliyorum Abdullah. Sökerken ve yaparkende resimlerini çektiysen süper olur.
 
Geri
Üst Alt