Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sonradan sunroof montajı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsrowing

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ocak 2013
Mesajlar
47
Yaş
37
arkadslar mrb sıteye hemen hemen 1 2 ay oldu uye olalı sızınle aynı ortamda bulunmaktan leoncularla aynı ortamda bulunmaktan gercekten cok mutluyum herkez bırbırıne yardımcı olmak ıcın bı caba sarfedıyo gercekten bu cok onemlı ve guzel bı durum sımdı gelelım benım sorunuma :) benım aracımda sunroof yok bı kac sıtede elektrıklı sunroof baktım acaba sonrada taktırmalarda sıkıntı yasanırmı.yapıldıgında pacoz bısı olurmu bıde servıste taktırma ımkanımız varmı taktırrsak kaca mal olur bıze. kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun
 
arkadaşım daha öncede aynı konuyu açmışsın gereken cevaplaraı vermişiz zaten açtıgın konu altın da var
 
daha once konu actıgımı hatırlamıyorum da terslemenızınde anlamı yok
 
burak bey acıtgım konuları bulamıorum nerden bulabılıcegım yardımcısı olurmusunuz yabancısıyım buranın
 
burak bey acıtgım konuları bulamıorum nerden bulabılıcegım yardımcısı olurmusunuz yabancısıyım buranın
Yukarıda çıkış yaptıgın yerde profilin var oraya girip solda resminin orada açtıgın konular sekmesini görüceksin neler açtıgınla ilgili :eek:key:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt