Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sonax Kampanya !!

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
Arkadaşlar sonax ve coca cola bir iş birliği yapmış.Arabasına boya koruma yaptıracak olanlar ve arabasını yıkatanlar için çok güzel bir kampanya ..
Kampanyanın Detayları:
Akaryakıt istasyonlarında satılacak 6’lı COCA COLA’ların içinden çıkan kampanya kuponu ile bayilerimize gelecek müşterilere;
- Nano Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması 260 TL’ye yapılacaktır. Bu uygulamayı yaptıran müşterilere sonrasındaki 3 Yıkama Ücretsiz olarak yapılacaktır.
Veya
- Kampanya kuponu ile SONAX Bayisine gelen müşteriler %50 indirimle Yıkama Uygulamasını 10 TL’ye yaptırabilecektir.
 
Ben ziebart ta boya koruma yaptırmayı düşünüyodum ama nerdeyse bu yarı fiyatı.. sonax iyimidir daha önce uygulama yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba?
 
Ben 3 ay önce yaptırdım kampanya vardı 279 tl ye .Arabam çok kötü durumdaydı siyah renk yüzünden şimdi ise çok güzel oldu .İşçilikte önemli tabiki İstanbuldaki erak sonaxı tavsiye ederim leventteki ben gittiğimde Şahanın bentley' sine ve ferrari f430 a boya koruma yapıolardı..
 
Peki iç kuaföre kampanya yokmu...? bana iç kuaför lazım varmı sponsor..?:)
 
Geri
Üst Alt