Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

son kasa ibiza gizli özellikler

scaliskano

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eyl 2011
Mesajlar
64
Yaş
50
merhaba arkadaşlar
buna benzer konu açık mı bilmiyorum ama herkes bildiği bir özelliği yazarsa çok iyi bir paylaşım olur.
mesela sileceklerin servis moduna getirilmesi, servis bakım uyarısının kapatılması, hızın klima ekranında gösterilmesi(golf4 de vardı) gibi..
 
Gizli özellik yok sanırım ses çıkmadı :) herşey ortada :)
 
olmazmııı yaaa

http://www.seatclubworld.com/mk5-2008gunumuz-127/ibiza-6j-radio-gizli-menu-14130/

radionun gizli menüsü var ama onun vagcomdan açılması gerek


Buda Klima Gizli Menüsü
Malesef geç görebildim sorularınızı yoksa zevkle cevaplardım hepsini. Klimayla ilgili sorunuzla ilgili YouTube'da bir video var menu oculto climatronic del nuevo ibiza - YouTube link burada.
Bu arada herhangi başka bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

Havada Karada Denedim Araba Çalışırken Çalışmazken Klima Çalışırken Çalışmazken En Sonunda Araba Giderken Çalıştırmayı Başardım. Galiba Araba Çalışırken Girilebiliyor O Bölmeye Arkadaşlar
 
hızın klima ekranında gösterilme kodları dijital klimalı çogu araçta vardır.
 
güncelledim yazıyı:eek:key: vagcom u olan varsa birsürü özellik daha mevcut ben arabanın kendinde olanları söyledim
 
arkadaşlar belki ben ''gizli'' kelimesi ile yanlış yönlendirme yapmış olabilirim aslında püf noktaları veya az bilinen özellikleri kastetmiştim.
illaki kodlar falan aklınıza gelmesin.
mesela ben yeni öğrendim cruise kontrolde 90 a sabitlediniz hızı,hafızaya aldınız bu hızı. ve frene basarak yavaşladınız, tekrar + işaretine bir kez bastığınızda kendisi o hıza gelene kadar otomatik kendi hızlanıyor araç.
tam tersi frene basıp tekrar gaza basarak 90 ı geçtiniz diyelim - işareti ile cruise controle bastığınızda aracın hızı 90 a kadar inip hafızadaki hıza kadar yavaşlıyor ve orda sabit kalıyor.
bunun gibi aracın bir sürü özelliğinden habersiz çok arkadaşlar var benim gibi..
 
dediğinizi banada söylemişlerde serviste ama kullanıcağımı sanmam uğraştırıyor gibi geliyo bana :D
 
kontağı kapattıktan sonra silecek kolunu aşşağı çekerseniz silecekler servis konumuna geliyor bide arada ekranda safe yazısı çıkıyo buna anlam veremedim ben

km içinse radyo ayarı
Seat ibiza 6j radio menu - YouTube

ben dün öylesine can sıkıntısından direksiyon ve civarındaki herşeyin ayarıyla oynadım silecek öyle bişey yapmadı bende :/ neyse yapmaması daha iyiydi zaten :D
 
Geri
Üst Alt