Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sol kapıdan veya camdan gelen tıkırtı benzeri ses!!!!!

issius

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2013
Mesajlar
242
Yaş
43
Herkese selamlar, arabamda sol şoför kapısından hafif çukura bile girsem gelen garip bi ses var. Ama camdanmı geliyo yoksa kapıdanmı henüz çözemedim. Daha önce başına gelen varmı? varsa bilgi veren olursa sevinirim. özellikle 2012 tdi lı veya copalı arkadaşlara duyurulu:))) Yardım...
 
arkadaşlar ses camdan geliyo buyuk olasılıkla.. kımsede bole bişey yokmu?
 
sen bütün kapı kilitlerine bas wd 40 spreyi bide dolaş öle gel
 
Tam olarak neresine sıkıcam wd 40' ı ama hic yağlamakla çözülücek gibi gelmedi bana camdan geliyo o ses direk kilitle ne alakası var pek anlamadım.
 
bende bole bır ses duydum benım aracta sankı kapıyı acık bırakırsında bosluk yapar cukrularda boslukta kapanıp acılıyormus gbı tam anlatabıldım mı bılmıyorum ama
 
Benim araçta da var. VW forumda okuduğum kadarıyla Jetta, Passat larda da benzer şikayet yazanlar var. Ancak ilginç olan herkes sürücü kapısını yazmış. En çok kullanılan olmasından herhalde. Benim okuduğum kadarıyla çoğunluk plastik fitillerin sürtmesi olduğunu yazmışlar. Bende silikon sprey alarak fitillere sıktım. Biraz kullanayım sonucu paylaşırım. Kullandığım ürün Wurth Silikon Sprey.
 
yaw yağla kilidi gez dolaş gel bakalım kapının üzerinde tutma sapı değil kapının iç yan kısmında
 
Kapıyı soken olursa muhakkak resimli paylaşsın :)
 
aynen o ses tam tarifi olmus burak kardeşim tskler. ama çözemedim nasıl halledicez 1 haftadır var:(
 
Benim kapıda da cam açıkken ses var. mundarlamamak için elleşmiyorum ;)
 
Geri
Üst Alt