Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sol arka kapidan gelen ses

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
arkadaslar; muzik dinlerken sol arka kapidan gelen cizirti sesiyle ilgili serviste birsey ler yapildi, duzeldi, bir sure sonra tekrar basladi, yine yapildi dendi, tekrar ayni durumda simdi.. rahatsizlik veren bir durum.. nedir bunun kesin cozumu, yakin zamanda yaptiran oldu mu..
 
bu arada kolonlardan geliyor dimi bu cızırtı? eğer evet ise; media ayarlarınızı tam yaptınız mı optimize ses için.. yüksek seste geliyor olabilir belki o ses ayarları vs yapmadıysan
 
arkadaslar.. simdi kartal dogus oto'dan geldim, sinan bey sagolsun cok ilgilendi, kisa surede hallettiler.. ses kapi kolundan gelmekteymis oraya izolasyon maddesi koyarak cozuyorlar.. sinan bey'e ve kartal dogus otoya, ilgilenen arkadaslara tesekkurler :)
 
Geri
Üst Alt