Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

So long Gary Moore

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
58 Yasindaki Irlanda'li sanatci 6 Subat 2011'de Ispanya tatilinde uyku sırasında hayatını kaybetti.. Still Got Blues, One Day ve Parissienne Walkways her zaman dinledigim basucu sarkilarimdandi adeta..

[video=dailymotion;x2893e]http://www.dailymotion.com/video/x2893e_garry-moore-still-got-the-blues_music[/video]
 
Hmm hoşuma gitti gerçekten güzelmiş bu... Diğerlerine bakıcam şimdide teşekkürler Ender abi...
 
bır yıldız daha kaydı ne yazıkkı,herkesın kulagına calınmıs en unlu parcasıydı stıll got the blues
 
Cocukluğumdan Gencliğime geciş döneminde zevkle dinlediğim müzikti,Gary Moore unda tüm dünyada tanınmasını sağlayan parca still got the blues ti.
 
evet güzel bir parça,,üzüldüm,,,,,,,,,:(
 
çok sevdiğim sanatçılardan biriydi..üniversite yıllarınde ne dinlerdim..

Toprağı Bol Olsun
 
Önemli gitaristlerden biriydi. Küçük bir yanlışı düzeltmek istiyorum Gary Moore İrlanda Cumhuriyetinden değil Britanyanın Kuzey İrlanda bölgesindendir..
 
Önemli gitaristlerden biriydi. Küçük bir yanlışı düzeltmek istiyorum Gary Moore İrlanda Cumhuriyetinden değil Britanyanın Kuzey İrlanda bölgesindendir..

evet kuzey irlanda belfast dogumlu ama irlandali diye biliyorum.. simdi baktimda, yabanci haberlerde de genelde irish guitarist seklinde geciyor.. bbc turkce dahi irlandali diye gecmis haberi http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2011/02/110207_gary_moore.shtml bob geldof'un aciklmasi "Moore was without question, one of the great Irish bluesmen" her neyse, cok da onemli degil nereli oldugu efsanevi bi gitaristi kaybettik genc yasta.. genc diyoruz gerci bu yas'in yarisinda 28 29 unda gelmis gecmis en iyi gitaristlerden jimi hendrix de veda etmisti gezegene
 
Geri
Üst Alt