Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Snow Foam

Ziya

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
1,379
Yaş
46
Arkadaşlar, şimdiye kadar aracımı basınçlı yıkama makinesi ile hep kendim yıkadım. En son karcher snow foam (fırçasız yıkama köpüğü) ürününü kullandım. Gayet güzel köpük yapıyor, temizliği ve de parlaklığı da gayet güzel bir ürün. Bu ürünü yakın zamanda bitirdim ve tekrar snow foam almam gerekiyor. Daha önce aşağıdaki ürünleri kullanmış ya da tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.

1- Karcher Snow Foam : Ürün 1 Lt kutuda satılıyor yukarıda da yazdığım gibi fiyat/performans konusunda iyi sayılır. Alman malı olduğu için baya güven veriyor. Litre fiyatı 22 TL

2-Atas DLS 150 Bu ürünü hiç kullanmadım. Sağda solda epeyce övüldüğü gibi arabanın cilasına zarar verdiğini bi yerde okumuştum. Bu markanın bir de DLS 125 ve Proteo denilen iki türü daha var. Litre fiyatı 10 TL

Bunların haricinde başka marka deneyip te iyi sonuç alan varsa o markaları da değerlendirebilirim.
 
sen bu urunlerı makınaylamı kullanıyorsun makınasızmı
 
Bu ürünlerden şimdiye kadar karcher'inkini kullandım. Yine karcherin basınçlı yıkama makinesi (K2.425 serisi) var onunla kullanıyorum. Bol bol köpürte köpürte. :)
 
Bende makine var ama kullanamadım kova usulü Nigrin cilalı sampuan kullanıyorum, bir de Sonax. Nigrin köpürmüyor ama içinde cila olması sebebiyle güzel parlatır.
 
nedense hep eriniyorum kendim yıkamıyorum hiç
 
Bende makine var ama kullanamadım kova usulü Nigrin cilalı sampuan kullanıyorum, bir de Sonax. Nigrin köpürmüyor ama içinde cila olması sebebiyle güzel parlatır.

Sonaxı malum biliyorsunuzdur. Çok güzel köpürüyor. Elle yıkamada ben de tavsiye ederim.
 
Hocam Makinesidemi var sizde bunun :confused:
 
Evet. Makinesi de var, arac yikama inanilmaz cok keyifli bir hale geliyor. Bugün de siparişimi verdim. Atas proteo 5 kg aldım. Bir deneyelim. Memnun kalırsam tavsiye ederim.
 
Polisaj makinasıda vardır Sende ?
 
Geri
Üst Alt