Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sms ile Alacağın Aracın Geçmişini Öğren

xartal

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
516
Yaş
35
Hasar geçmişi sorgulama: Cep telefonuna HASAR yazıp boşluk bırakıp plakayı yazmak ya da sadece plakayı yazıp TURKCELL 5664'e göndermek gerekiyor. Söz konusu aracın hasar geçmişi anında mesajın gönderildiği cep telefonuna gönderiliyor. Ancak bilgileri, 2003'ten itibaren sigorta şirketleri tarafından yapılan kasko trafik sigortası hasar ödemeleri ile sınırlı.

- Kaza bilgisi sorgulama: KAZA yazıp boşluk bırakmak ardından plaka numarasını yazıp TURKCELL 5664'e göndermek yeterli. • Poliçe bilgisi sorgulama: TRAFİK veya KASKO, sonra boşluk bırakıp plakayı yazıp 5664'e göndermek gerekiyor.

- Mağdur bilgisi sorgulama: Trafik kazası mağdurunun hasarı hangi sigorta şirketinden alacağı ve hasar dosya numarasını öğrenmek için kişinin MAGDUR yazıp boş bıraktıktan sonra ‘TC Kimlik Numarası' yazıp 5664'e göndermek gerekiyor.
 
Bu olay çok güzel oldu, araba alıcağın zaman adamın yalan söylediği pat diye çıkar direk mesajı gösterip suratına vurursun yalanını :)
 
bu olay ancak alacağımız aracın servis kayıtları varsa güzel.. sonuçta ucuz olsun diye sanayide kaportayı düzelttirenler var
 
oo çok iyi ya taşekkürler.. :)
 
Geri
Üst Alt