Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SLK 250 CGİ vs Z4 2.3i önerileriniz..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Kardeşim için Corvette bakıyorduk,hem yeni kasanın cıkması hem araca olan yabancılığımız hemde "ulen 600 beygir arabayı ne yapacağız" mantığı ile yukarıdaki seçeneklere yöneldik:) Daha güncel kasa olması sebebi ile SLK bir adım önde..SLK 250 için gray market olarak AMG paket+Magic Sky üstü açılır mekanizma gibi özelliklere sahip arac için 82 bin € fiyat aldım..

BMW 2.3i Sdrive için aşağı yukarı fiyat aynı seviyelerde,BMW 2.500 cc de 204 beygir üretirken SLK 1.800 cc de 204 beygir güc üretiyor yani her nekadar şirket üstüne alacak olsamda vergi avantajı SLK dan yana,ancak Z4 için söylenen eşsiz sürüş konforu ve bir tane Mercedes olduğu için BMW de ciddi ciddi düşünmeye başladık,öneri yardımı lütfen:) Teşekkürler şimdiden..
 
Kapalı Garajınız yoksa BMW için bir daha düşünün, Açılır tavan motorlarına su alma riski ve bozulma yaşarsınız.. Birde 12 lt az yaktıramazsınız o arabaya.. Benim tercihim SLK dan Yana olurdu zira BMW yi oldum olası sevemeyenlerdenim :eek:key:.. Fakat şekil ve bilinirlik olarak her zaman BMW önde bu arabalarda iş biraz da arabanın yakışıklılığına kaydığından sanırım Z4 size kendini aldırıcak..
 
sıradışı olmak cesaret ister ........ Corvette...........:eek:key:
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
yeni çıkan toyota gt86 veya subaru brz yi bi inceleyin derim
tamam belki mercedes veya bmw gibi olmaz ama çok farklı ve ideal bir araç olduğunu söyleyebilirim.
 
abı bunda en ıyı cevabı bızım aux volkan verır :)

hem bmw hem mercedes ıkısının de noktasına kadar ıcınde adam :)
 
Geri
Üst Alt