Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Skoda Octavia vRS Piyasası..

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Arkadaşlar Skoda Octavia vRS'in piyasasının ne olduğuna bir türlü karar veremiyorum. Keydod 2008'i için 42.000-46.000 arası diyor. Ama piyasanın dinamikleriyle tam uyumlu olduğunu sanmıyorum.

Sizden istediğim/ricam şuna şuna şuna dayanaktan piyasası şu kadardan şu kadaradır demenizi istiyorum.

Şuan sahibinden sitesinde satılık olan araç en son 32.500'e bırakıyor. Yalnız, araba servis kayıtlarına göre 2008 başında 30.002 de iken servise giriş yapmış. Ben aracı 2010 da test ettiğimde aracın kmsi 30.328 idi. Adam ne kadar şirket araba verdi hiç kullanmadım desede 'hiç bakkaladamı gitmedi?'. Bu açıkçası beni kıllandırmış durumda. O araçta 1 boya ve 1 değişen bulunuyor (Sağ arka kapı değişmiş ve sol arka çamurluk boyanmış). Ayrıca arabanın 1. lastik 2. yıldan ötürü ağır bakım masrafları var.

Bu araçların piyasası hakkında yardımlarınızı bekliyorum..

not: Lütfen bu seferlik bu konuda geyik yapmayalım..
 
alp bu konuyu seninle yüz yüze konuşmak isterim...
 
alp bence 32500 olan araç piyasanın çok çok altında. sonuçta test aracı olarak kullanılmış bir araç ve piyasa altında olmak zorunda bence.
 
Boyanan parça çokta önemli değil yalnız kapının değişmesi düşündürücü kapı neden değişmiş belli mi Alp abi ?
 
alp ben o ilandaki rs plakayı dün maltepede gördüm. vede bariz hareket halindeydi.
 
alp hor kullanılmış bir araba oldugu kesin. o yuzden fiyatı uygun zaten. o aracın test aracı oldugunu bilmeyen yok. gerçekten güvendiğin bir ustaya gösterilip gönül rahatlıgıyla alınabilir bence.
 
2 senede 226km yapmış olması senin dediğin gibi garip, aracı gördüğünde yıpranmışlık hissettin mi? Km'yi düşürdüler diyicem ama bu kadarda mantıksız düşürmezler heralde. Piyasası için yapılabilecek örnekleme aynı motoru kullanan araçlar olabilir. 32.500 gibi bir fiyat çok iyi bence. 200hplik Leon Fr, Golf GTI'lar (A3 ü işin içine sokmuyorum bile) 40.000 gibi bir fiyattan başlıyor. Golflerin temizleri 50k gibi. Octovia içinde en düşük fiyat 38.000 gibi olabilir bence.
 
2. el piyasası tamamen farklı bi olay biliyosun Alp'im..
aracın değeri daha yüksek olsa bile daha düşük fiyattan ya da tam tersi şekilde bi piyasası olabilir..

bence aslında bence de değil satılan fiyat aralığı 32-38K arası RS'in..
hadi olsun 40 yani ama o kadar..

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

ve bildiğin gibi senin istediğin arabanın 2.eli senin için iyi bi bakıma ama ölü..
 
Alp çok saçma gelmiyormu sana 2 yılda 326 km yol yapması :) boşver kardeşim..
 
Geri
Üst Alt