Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
MK1 Skoda Fabia vRS arıyorum. 1.9 TDI, 130hp'lik versiyonu. Kaza, boya, gibi durumları önemli değil. Sadece büyük kazası olmasın, tekerlerden darbesi olmasın yeter.
Ayrıca TR'ye gelenler arasında ESP'lileri var mı bilgisi olan varsa sevinirim.
hmm 29000e iyi fiyat o araçta baya keyifli olmalı fabia rslere bende takmıştım bi ara ama pek yok piyasada..... 50000km de satılık olan cupraR harika ama tabi fiyatı baya tuzlu.....
hmm 29000e iyi fiyat o araçta baya keyifli olmalı fabia rslere bende takmıştım bi ara ama pek yok piyasada..... 50000km de satılık olan cupraR harika ama tabi fiyatı baya tuzlu.....
kmsi bide dizel olması büyük etken hele bide temizse bizim orda bi bayanda kırmızı fabia RS var ama satmayı düşündüğünü sanmıyorum bide çok ses çıkartıyodu km sanırım az değil....
kmsi bide dizel olması büyük etken hele bide temizse bizim orda bi bayanda kırmızı fabia RS var ama satmayı düşündüğünü sanmıyorum bide çok ses çıkartıyodu km sanırım az değil....
Kriterlerimde kilometre yok Abi
Yani tabi 2004 model 300000km'de araba almam da o ayrı.
Sahibinden.com'da vardı bi tane kırmızı onunla telefonda görüşmüştüm. 18 19 civarına verecekti aracı. Aynı araç mı bilmiyorum tabi.