Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Skoda’dan şok edici model hamlesi!

ilkerbilim

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2010
Mesajlar
1,593
Yaş
33
2dalvg9.jpg



3164t49.jpg



Skoda, VW Scirocco’ya rakip olacak üç kapılı bir coupe üretmeye hazırlanıyor.

VW Golf platformunda üretilecek araca ‘Joyster’ isminin verilmesi planlanıyor. VW grubundan alınan TSI motorların kullanılacağı araç, kuzeni VW Scirocco’dan çok daha uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Aracın yayınlanan ilk fotoğraflarında oldukça agresif görünen ön kısım dikkat çekerken, arka kısımda ise sıra dışı çizgiler hakim.

Joyster kaputunun altında 1.4 TSI motorun 122 ve 160 hp güç üreten versiyonlarının yanı sıra 2.0 TDI motorun da 140 ve 170 hp’lik seçeneklerinin olacağı konuşuluyor. Tabi bu motorlarla birlikte çift kavramalı DSG şanzımanlar da sunulacak.

Modelin en güçlü versiyonu olacak Joyster RS’in 2.0 turbolu motorundan 210 hp güç üreteceği ve 0-100 km/s hızlanmasını 6 saniyeden az bir sürede tamamlayacağı konuşuluyor.
 
çok güzel hatta roccodan daha güzel ama stoplar hoşuma gitmedi.
 
çok güzel fiyat olarakta rakiplerinden eminim daha uygun olacaktır tabi çıkarsa :)
 
Rocconun tasarım ıle aynı sayılır zaten,ama su goruntu bıle guzel olmus VRS yazısı flan cok dıkkat cekıcı unsur zaten :)
 
yeni kasa düşünülen leon + scirocco karışıomı bişeye benziyo
 
bence sirocconun yanından geçemez stoplar böylese berbat ötesi..
 
ön tarafı harika gorunuyor ama arkası olmamış ve ön tampon cupra tamponun tıpkısını aynısı gıbı geldı bana...
 
Geri
Üst Alt