Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

size bir soru ?

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
saygıdeğer arkdaşlar abiler size bir sorum olucak.. kendi arabam 1.4 benzinli ibizamla ışık yanarken 20 tl lik benzin alınca 45-55 km arası yol yapıyorum .. fakat bugün diğer araba dizel kangooyla gezdim ışık yanıyordu 30 tl benzin aldım km yi sıfırladım 210 km yol gitti :S acaba benim arabada mı bir anormallik var ? yoksa kangoo mu çok az yakıyor ? yani bilsem ki arabamı krediyle almamış olsam yeminle satıp direk dizel ibizaya geçicem ocağıma incir ağcı dikti resmen ya :(:(:(
 
kopekler gibi pişman oldum bu leonu aldıgıma 1.6 dizel çıkıyor 3 ay daha sabredemedik...
 
kangoo dizel diyosun gayet normal. 2 hafta önce dizel accent ile haftasonu 300km yol yaptım şehir içi yarım depo yedim şaka gibiydi.
 
harbiden şaka gibi bugün resmen alıyordum ya .. ya benzine zam geldiği için öyle oldu yada harbiden dizeller yakmıyor be kardeşim :S:S arabam çıkına kadar full kangoyla gezicem artık anca kapatırım aradaki farkı :D
 
dizelin avantajı işte ... yalnız 1.2 araba ile de bayağı bi sarfiyatı var ... ben 20 tl lik 97 oktan aldım ..bnde de 1.8 ibiza var 93 model, 5,30 litrelik benzin ile 60 km yol gittim ... ki kaldı ki , arabayı sıkıştırdım bayğı bi 2 köprü yolunda kavacığa kadar makasa girip çıktım ve bayağı süratli idim ... ve o tarz kullanımıma rağmen 60 km yol kat etmiştim !
 
her türlü dizel
deli gibi benzin tüketmektense dizel
 
Sadece ekonomi isteniyosa: LPG
Hem ekonomi hem performans isteniyosa: Dizel
Sadece performans isteniyosa: Benzinli

---------- Post added at 02:11 ---------- Previous post was at 02:10 ----------

20TL'ye 40km'de az gitmiş araba. Ya çok bastın ya da arabanın bakımı gelmiş.
 
Geri
Üst Alt