Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

size böyle şaka yapılsa tavrınız ne yapardınız

pompa ucu farklı istese de koyamaz diye biliyorum ama:confused: şaka iyi olmus puhahapuhaha
 
Kıbrıs Yaaa :D

Aynısını Serviste gördüm Passata koymuşlar Benzini adama çekiciyle getirmiş arabayı daha bir ay olmadı :eek:key:
 
fena şaka ama,, bizim şirket aracına megane'na yanlışlıkta benzin doldurdular **şirket sonra tamirci çağırdı elinde pompayla gelip içindekini çekmişlerdi.
 
Bu şakada olan şey gerçekten başıma geldi. Sağdıç olduğum bir düğünde salona giderken mazotun azaldığını gördüm ve garanti olsun diye mazot almaya girdim. Dizel dememe rağmen arabama benzin koymuş pompacı aceleyle bende dikkat etmedim. 2-3 km sonra araç teklemeye başladı ve stop etti. Görünürde bir problem yoktu elimden gelen bir şey olmadığını düşünerek hemen yetkili servisi aradım başka bir araçla düğüne yetiştim. Sonrasında servisle konuştum problemin bu yüzden olduğunu söylediler fiş var mı diye sordular fiş saklama alışkanlığım olduğundan evet dedim. Türkiye'de en iyi olduğu düşünülen firmaya şikayette bulundum ve zararımı karşıladılar. Allah düşmanımın başına vermesin özellikle o an cidden çok zor durumda kalmıştım.
 
Geri
Üst Alt