Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sizce normal mi?

34kok15

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Nis 2012
Mesajlar
66
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar yardımlarınız neticesinde dün lovato marka lpg taktırmış bulunmaktayım yardımlarınız için teşekkürler. bağcılar-güngören sanayi sitesinde öz çağlar otoda yaklaşık 8 saatte 2 tane kalifiye usta montajı yaptı ve bende başından hemen hemen hiç ayrılmadım 4 saatte montaj yapıyoruz diyen servisler nasıl yapıyor anlamadım ama çok zor bir işmiş onu anladım. adamlar baya ilgilendiler özen gösterdiler her takılan parçanın işlevini anlatıp durdular ben yapılan işi samimiyetten dolayı beğendim tavsiye ederim.

çekişte azalma olmadı ve seste yok bundan memnunum
ilk olarak 2.53 krş tan 20 tl lpg alıp gaz ayarı yapıldıktan sonra 67km kulladım ve km de 30krş yaktı sizce bu normal mi?

önemli not:montajı yapan ustalar bazı lovato servislerinin ısı sensörü koymadığını çünkü kutudan çıkmadığını ekstra olarak temin edilip takıldığını bu nedenle bazı servislerin bunu takmadığını neticesinde arıza ışığı yanma nedenlerinden biri olduğunu söyledi lovato kullanan yada taktıracak arkadaşların dikkatine.
 
Hayırlı olsun...güle güle kullan.umarım problem yaşamazsınız :)
 
hayırlı olsun güle güle kullan tüketim normal gibi gözüküyor bir süre sonra daha da düşer
 
SCW olmasa ne yapardık her soruya bir cevap var teşekkürler scw..:)
 
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
 
Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. 30 kuruş gayet iyi bir değer.
 
hayırlı olsun..sıcak havalarda dahada düşer
 
Gulu gule ve keyifle kullanman dilegiyle..
 
hayırlı olsun.. yakıt biraz daha düşücektir :)
 
hayırlı olsun .yakıt ilerde düşecektir emin ol
 
Geri
Üst Alt