Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sizce Nasıl?_Seat Ibiza 1.9 TDI/90ks

KircaLLi

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Tem 2012
Mesajlar
7
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda sitede satışta bulunan 2001 model Seat Ibiza 1.9 TDI/90ks aracı almak istiyorum ancak tam olarak araç bilgim iyi değil bu konu hakkında sizden gelecek araç ile ilgili yorumlarınıza bakarak kararımı vereceğim şimdiden teşekkürler:)

*Sizce aracın durumu nasıl?
*Sizce bu araç alınabilecek bi arac mıdır?
*Sorun ve maddi yönden bana sıkıntılar cıkarırmı ?
*Genel önerileriniz için şimdien teşekkürler.

Model: Seat Ibiza 1.9 TDI/90ks
Yıl : 2001
Km : 110,000 км

Araç fotoğrafları aşağıdaki linklte.

cars.bg - Auto Guner - Seat Ibiza TDI/90ks/KLIMA
 
bende de 99 model seat vario var pleven den aldım gayet memnunum yakıt konusunda oldukca cimri eğer motoruna iyi bakılmışsa sizi uzmeyecektir fakat yazılan km de olma ihtimalinin oldukca dusuk oldugunu belirtmek isterim sizde biliyorsunuzdur ki bulgaristana getirilen araclarn km leri mutlaka dusurulmustur
 
Evet kardeşim bende bundan korkuyorum malesef.Tek çare sanırım periyodik bakım belgeleri varsa orada bakım km si yazıyordur bunu sormaktan baska carem yok gibi. İşimiz biraz şansa kalmış gibi görünüyor desene bir türlü karar vermedim bende fazla otomobil bilgi olmadıgından dolayı kontrol etmem gereken noktaları da bilmiyorum benim gibileri dış genel görünüme bakıordur eminimki.
 
size tavsiyem bakmaya giderken mutlaka yanınıza bir usta alın
 
Hakısın eger doğru düzgün bir usta bulabilirsek bakalım işinin ehli, alıp gidicez. Ancak genel olarak araç durumu iyi diyosun ?
 
kesinlikle parca sıkıntısı vs cekmezsin uzun sure rahatla binersin
 
Dostum bir sorum dha olucak bu 90 beygir ile 110 beygi arasındaki yakıt farkı fazla mıdır? Konu hakkında bilgi verebilirsen sevinirim;)
 
cok asırı bir yakıt farkı olacagını sanmıyorum en fazla yarm litre olur
 
Geri
Üst Alt