Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sizce hangi leon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siyahın orjinal aero+sunroof artısı var.siyah asilliği başka ama temizliği sıkıntı.ben şuan alıyor olsam siyahtan sıkıldığım için kırmızı derim ama bu iki seçenek arasından ise siyah olan..
 
hangisi olursa olsun şase no dan mutlaka kontrol ettir
 
bendede kırmızı vardı şahsen bende siyah düşünüyorum aslında kırmızı uzaktan kumandalı gibi duruyo :D
 
servise göztericem abi alırsam kesinlikle
 
bence ikiside fazlasıyla oynanmış arabalar alırken dikkat etmek lazım kırmızı olanın bagaj kapağındaki stoplar c sütununun stopları ile tutmuyor ya bagaj acık olduğundan yada kazalı olabilir ama bana kalırsa siyah biraz daha temiz duruyor ben olsam siyah olanını alırdım ama yinede iyi bir servise veya ustaya göstermekte yarar var.
 
bagak açık gibi duruyo ama net belli değil alırsam biraz sadeleştiricem aslında formdan bu fiyatlara satan bulursam daha iyi
 
siyahtakilerin aero tampon olduguna eminmisin ayrıca kırmızıdakıler fıber degılmı kesınlıkle ben anlamadım farkınıda ondan
 
Siyahta komple aero var yalnız arkadaşa nerden esmişse panjur ve ızgarayı rezil etmiş. Siyah araba sporken bile ağır ve oturaklı durmasıyla bilinir, aracın bütün havasını mahvetmiş. Onu alırsan orjinal panjur ve ızgaranın elinde olup, olmadığını sor derim.

Bir de yan eteklerin öndeki çıkabilen parçaları yok. Muhtemelen çıkartırken kırdılar çünkü kırılması çok kolay. Onlar kırılmışken de yan etekleri komple sök at daha iyi, aracın görünümünü fena halde bozarlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt