Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sizce bu arabanın rengi nasıl olmuş?

abartı olmuş binmem ben buna şahsen.dikkat çekmeye yönelik bir eylem olmuş kaplama sanırım
 
Reklam amacli yapilmistir buyuk ihtimalle bir araci gosteren jant i dir. Jant olmadigi surece bir araca ne yaparsan yap bi cacik olmaz diye dusunuyorum guzel bir jant olmus olsa yorumlarda farkli olabilirdi
 
araç tamamen kaplama, bu araçları tanıtım için yapıyorlar. Yaptıran olurmu bilmem ama.
 
Değişik ve sıradan olan herşey iyidir kanaatimde chrome kaplama olayı ülkemizde üst düzeyde değil fakat avrupada fazlasıyla yapan var kaldıki folyo tarzı kaplamalarda lokal uygulama nokta atış değilde o bölge sökülerek yapılıyor hassas biriyseniz deli olursunuz yama olmadığı için heleki bir garaj sahibi değilseniz çizip dururlar aaa nasıl bişi bu diye bakanmı anahtarla kontrol edenmi öküz çok dışarda güzel diye nitelendiremiyorum fakat ilgi çekici adından söz ettirmek isteyenler tercih edebilir değişmeyen tek şey değişim.
 
Geri
Üst Alt