Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sizce 2019 Yılının Otomobili Hangisi

Sizce Yılın Otomobili Hangisi Olmalı

  • Ford Focus

    Kullanılan: 1 7.7%
  • KIA Ceed

    Kullanılan: 1 7.7%
  • Peugeot Yeni 508

    Kullanılan: 6 46.2%
  • Citroen C5 Aircross

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Jaguar I-Pace

    Kullanılan: 4 30.8%
  • Mercedes A Serisi

    Kullanılan: 1 7.7%
  • Alpine 110

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Atecateam

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
821
Yaş
35
Arkadaşlar merhaba,
Yılın Otomobili 2019 için 7 finalist belli oldu. Sizce bu otomobillerden hangisi ipi göğüsler?

Car Of The Year için bir kaç küçük ipucu verelim:

Jaguar I-Pace: Elektrikli SUV araçtır. 470 km ortalama menzil, 0-100km 4.8 sn, Elektrikli olmasına rağmen 400bg güç hiç de fena değil.
Alpine 110: Nissan-Renault ortaklığı ile yapılan 1.8 LT Turbo Benzinli, 255 beygir gücünde bir motoru var.
Ford Focus: Baştan aşağıya yenilenen kasada iç mekan dizaynı daha özenli olmuş ancak otomatik viteslerde vites kolu kaldırılmış. Kullanıcılar ve test uzmanları tarafından beğenilmeyen bir özellik oldu.
Peugeot Yeni 508: Özellikle aracın arka hatlarını görmenizi tavsiye ederiz. Tam bir Mustang Camaro karışımı olmuş diyebiliriz.
Citroen C5 Aircross: Son zamanlarda satışları ve talepleri hızla artan SUV segmentinde yerini almak için yenilikçi modern ve dinamik bir tasarım görüntüsü vermek isteyen C5 Aircorss ile bunu başarmış gibi görünüyor. Özellikle dış dizaynda önemli oranda bir görsel güzellik katan off-road karakteristiğini güzel yansıtmışlar diyebiliriz.
Kia Ceed: Eski modeline göre biraz daha genişlemiş KIA Ceed performans olarakda biraz kendini farklılaştırdı. 1.0 T-Gdi motoru ile 120bg'lik bir güce sahip. 7 ileri çift kavramalı şanzımanı da sürünş konforunu artırıyor. Karma ortalaması tahmini 5 litre civarında olan benzinli motoru (liste verileri 4lt) bizce en güzel avantajlarından bir tanesi. Küçük hacim, yüksek güç.
Mercedes Yeni A Serisi: Merdeces A Serisi de tasarım modernleşmesinden nasibini almış gibi görünüyor. Farlar genişten dara ve Seat'ı andıran led dizaynına dönmüş. Arabada bir karakter otuşturup segmentinde rakiplerinin önüne geçmeyi belki de yarışabilmeyi hedefliyor ancak 1.3 Turbo Benzinli 136 beygirlik baz modeli 232.000 TL olduğu için bu yarışma durumu biraz karışık gibi görünüyor.

*NOT: ANKET İÇİN YAZININ ÜST TARAFINDA BULUNAN BÖLÜMDEN OYLAMA YAPMANIZI RİCA EDERİZ.*

1543574864640.png
 
Son düzenleme:
Alamasamda binip keyif aldığım Jaguar bu listede öncü olur gibi fakat fiyat odaklı bakarsak farklı model denilebilir
 
Peugeot kesinlikle son yıllarda çağ atladı.
Hele yeni yüzü Türkiyede satışa başlayınca çok satacak buraya yazıyorum.

Birader 5008 aldı daha önce eski kasasını kullanıyordu onun için aynısını söyleyemeyeceğim ama yeni kasası, tasarımı ve barındırdığı özellikleri efsane olmuş.
 
Geri
Üst Alt