Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sizce İStanbul'da Ibiza neden daha çok Anadolu yakasında?

burakfatih

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Tem 2011
Mesajlar
73
Yaş
34
Evet arkadaşlar.Hem eğlence olsun hem de merak ettim.Avrupa yakasında İbiza(özellikle yeni model) sınırlı iken Anadolu yakasında ise çok fazla görüyorum.Sizce bunu sebebi nedir?
 
guzel arac :D sebebıde kayadıbı ve erya bu yakada oldugundan olabılır. kendımce böle dusundum
 
anadolu yakası CAN dır :D sadece ibiza olsa iyi leon da çok...
 
Anadolu'da ne leonu ne ibizası. Seat bolluğu yaşanıyor. Bu tarafta o kadar yok..
 
siz konyaya gelinde gözünüz seat görsün..özellikle eski kasalar:)
 
Ben seat almadan önce hiç seatın bukadar çok trafikte gezdiğinden bihaberdim. Şimdi nerdeyse gördüğüm 10 araçtan birinin seat olduğunun farkına vardım. Gözün ne ararsa onu daha çok görüyormuş. Sende ibiza kullanıyorsun sanırım.

Bende hep leon görüyorum anadolu yakasında, ibiza pek dikkat etmedim :)
 
Ben Avrupa yakasındayım da dikkat ediyorum Leon bolca var bu yakada ama İbiza nedense az.Ama Anadolu yakasına geçeyim 20 arabadan biri İbiza 2si Leon:) Ve gördüğüm tüm Boca lar Anadolu yakasında.
zaten de bu yüzden Anadolu yakası buluşmaları daha düzenli oluyor Avrupa yakasına göre sanırım:)
 
avrupa yakası daha çok İstanbul'un iş merkezidir ve dolayısıyla kiralık ve az yakan araçlarla doludur. Anadolu yakası bu oranda daha geridir dolayısıyla keyif verici otomobiller daha fazladır. İstanbul nifusunun varlıklı kısaca daha zengin insanları anadolu yakasında ikamet ederler. sonuç olarak ekonomik dengeler ve iş hacmiyle alakalı bir durum. ;)
 
Geri
Üst Alt