Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

six degrees of separation

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
six degrees of separation

abimin işi dolayısı ile antepe geldi..ve beraber adanaya gittik..hasta ziyaretine..benim arabayı çok yakıyor diye otoparka bıraktık dizel corsa ile devam ettik..sohbete daldık konu seata geldi..ve bana ibiza cupra dedi bayıldım dedi..nerden gördü duydu merak ettim bi anda..çok severim dedim..aklımda var becerebilirsem yaz gibi yada sonunda istiyorum deidm..neyse sana nerden bulaştı kupra dedim..

kayseride bir iş tanıdığımız var dedi..onun kardeşinde vardı sarı bir cupra istanbuldan almış...beni gezdirdiler..ve hızlanmasına bayıldım ok gibi gidiyor dedi...
biraz konuşturk bizim scw de var bir arkadaşımız dedim kayseride sarı cuprası var dedim..valla kayseride bir tane var sarı dedi..o zaman safa dır dedim..
safa'ya mesaj attım evt abimle dolaştılar dedi..

işte six degrees of separation buna diyorlar
 
Geri
Üst Alt