Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Silecek Suyuna Yağmur Kaydırıcı..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
başlıktaki gibi silecek suyuna 150-200ml yağmur kaydırıcı da koysam ilaçla birlikte bi sakıncası olur mu hortumlara vs. sizce..mecburi su sıkmalarda çamurda vs. öyle ya da böyle etkisi azalıyo..vakit ayıramıyorum her zaman bugün tekrar sıktım Erya'da her zaman zor..

sizce bi sakıncası olur mu. ??
olmazsa da işlevinde bi sıkıntı olmaz herhalde..
 
iyi fikir aslında, borulara bişey olacağını sanmıyorum, katılaşıp biyerleri tıkamaz herhalde. Suyla karıştırınca bişey oluyor mu? olmuyorsa karıştırmak lazım. Her sıkışta bizim yaptığımız işi silecekler yapacak :D:D
 
hafta 1 uygulayın diyo abi hatırladığım o.. :)
 

atar 2 =)




yiğit bence doğru oranlarda konulursa çok mantıklı.fakat yenilemek gerekebilir haftada 1..demek ki belli bir süre sonra maddeler yapısını değiştirip özelliklerini kaybediyor.kimya müh. olduğum için az çok anlarım =)
 
yağmur kaydırıca çok saçma oluyo.yağmur damlaları yolda cama vurunca yukarı doğru kaymaya başlıyo rüzgar etkisiyle.dikkat dağıtıyor...
 
Geri
Üst Alt