Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
bugun karlı yerlere gittik. silecek karı kaputla camın arasına sıkıstırdı ve silecek havada kaldı (olması gerekende 5 cm yukarda) . temizledim ama nafile silecekler yuvasına inmiyo. sapıttı anlayacagınız. zorlamakta istemedim zamanla kendi düzelirmi?
bugun karlı yerlere gittik. silecek karı kaputla camın arasına sıkıstırdı ve silecek havada kaldı (olması gerekende 5 cm yukarda) . temizledim ama nafile silecekler yuvasına inmiyo. sapıttı anlayacagınız. zorlamakta istemedim zamanla kendi düzelirmi?
silecek kolunun bağlantı noktasındaki vidayı biraz gevşetip ayarladıktan sonra tekrar sıkabilirsin sorun çözülür şuan sileceklerini çalıştırdıgında gereğinden fazla yukarıya cıkıyordur zaten...
Mert abi nerelerdesin? Benim 2 led stop da deli gibi buhar yapıyor. İyice apachi oldum . Eryada değiştirebilir miyiz bunları? Farklı renk takıım bari bu nedir 2-3 kezdir kırmızıda yaptı boyle?
Mert abi nerelerdesin? Benim 2 led stop da deli gibi buhar yapıyor. İyice apachi oldum . Eryada değiştirebilir miyiz bunları? Farklı renk takıım bari bu nedir 2-3 kezdir kırmızıda yaptı boyle?
Elbette değiştirirler Natanael satarken 2 sene garantili olarak sattım bunu satanda alanda biliyor güzel kardeşim. Ben sana erya da iken gel değişeyim demiştim. Gitmeden önce Gökhan ile irtibat kur yanlız elindeki renklere baksınlar