Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sigorta Hasar '' Sigorta,Otomobil ve Filo Kiralama Dergisi ''

sigortahasar

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Nis 2011
Mesajlar
14
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba epey bir süre önce dergimiz yeni çıkmışken burada sizlerle paylaşmıştım,dergimiz 6. sayısını çıkarttı ve büyük bir başarı ile devam ediyoruz.Burada isteğimi yenilemek isterim her ay bir seat tutkunu arkadaşımızı röportaj mahiyetinde dergimizde misafir etmek isteriz.Dergimize şuan büyük firmalar reklam anlaşması yapmakta ve devam etmektedir sadece sigorta hasar ekibi olarak sizden dergimize yıllık 85 tl karşılığında abone olması yeterli olacaktır. bunun yanında dergimizde her ay tam sayfa seat forumun reklamınıda yayımlayacağız sizlerinde desteklerini bekliyoruz.
admin eğer yazımı uygun görmez ise silmelerini rica ederim forum kurallarına aykırı bir şekilde hareket etmek istemem kabul gördüğünüz takdirde röportajlarda çekilecek profesyonel fotoğraflarıda biz çekeceğiz.

Şimdiden ilgileneceğiniz için teşekkür ederim

Erhan NAVRUZ
sigorta hasar dergisi
genel yayın yönetmeni
0216 469 25 14
erhannavruz@sigortahasar.com
 
Geri
Üst Alt