Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sigorta şeması

waddle

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eki 2014
Mesajlar
85
Yaş
37
Arkadaşlar bugün Çakmaklıga şarj aletinin ucu değdi ve orda bir iki kıvılcım çıktı. Ve evet Çakmaklık çalışmıyor. Sigortalara baktım da şeması yok ya anlamadım.? Napcas?
 
Kitapçıkta vardı sanırım yoksa da deneme yanılma yöntemi ile bakın tektek sökerek kontrol edin hangisi patlak ise değiştirin sonra kontrol edin çalışıyor mu diye yada bir oto elektrikçi halleder
 
Sigorta şeması hakkında bilgim yok ama buna benzer hatta bundan daha beter bir olay başıma geldi.
İsmini vermeyeceğim bir marketten (Hani şu nerede ise her sokakta bayileri olan) çakmaklıktan bir sürü soketi olan neredeyse her markaya uyan cep telefonu şarj etme cihazı almıştım. Geçmiş gün 10-15 lira arası.
Onu çakmaklığa taktım. Çıkardığımda bi baktım çakmaklığa giren kısım çakmaklığın içinde kalmış. Onu oradan çıkartayım derken sanırım kısadevre yaptı ve alev almaya başladı. Size paniğimi anlatamam... Yanımda eşimde vardı nasıl üfledik sönsün diye anlatamam. Neyse ki hemen söndürdük.
Şimdi çakmaklığın ç'sine bile bakmıyorum. Sigorta attı mı atmadı mı onu bile bilmiyorum :D
 
Allah korumuş. Ya benimki de kısa devre yaptı sanırım. Bir iki çat çat yaptı çektim hemen kabloyu . sigorta yerini hangisi oranın bilmiyorum ki. 2001 aracın vardı onda bile sigortalarında yerini belirten kağıdı koymuş adam. Bunların niye koymadiginin gerekçesine bir anlam veremedim.
 
Arkadaşlar sorunu çözdum. Olurda birinin başına gelirse resimde belirtilen sigorta cakmakligin.15 lik.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20150120_220518.jpg
    IMG_20150120_220518.jpg
    470.5 KB · Görüntüleme: 150
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazim. Cidden kötü durumlar oluşabilir
 
Geri
Üst Alt