Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Shell Yakıt Puan Hk.

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
26/07/2014 tarihinde 210 TL istanbul ıhlamur

27/07/2014 tarihinde 220 TL balıkesir salihler

depoumu taşana kadar doldurttum :) istanbuldan aldığımda kartıma 123 puan yüklenırken balıkesirden aldığıma 61 puan eklendi, ortada bir anlamsızlık sözkonusu :) shell müsteri hizmetlerine yazdığım maillerde aşağıda :)

10593051_628311280616904_4306034874758037722_n.jpg


Ekte 1 gun ara ile almis oldugum yakittan kazanilan puan gorunmekte 2 yakitta 200 tl ve üzerinde alındı, bu kadar puan farkini anlayamadim?


Sayın Murat GÜNAY,


Shell Club Smart Sadakat Programı’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür

ederiz.


Shell smart kartınız sistem üzerinden kontrol edildigi takdirde kartınızla ilgili problem görülmemektedir akaryakıt alımlarınız karsılıgında puanınız kartınıza tanımlanmıstır .



puan vs önemli değil ama insan sinir oluyor anlamsızlığa :) fikri olan paylaşabilir mi lütfen :)


teşekkürler.
 
artık benim aklım ermiyor bu işlere bu ülkede ..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Eskiden kafasına göre takılıyorlardı ama şimdi pompa numarasını giriyorlar diye biliyorum. Siz ödeme yapana kadar pompaya başka araç bağlandıysa onun tutarı girmiş olabilir diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Shell smartcard'ı bilmiyorum, POCard'da kart direkt pompaya okutulduğundan bir kaçak olmuyor, neyse o işleniyor. Ama Opet Paro'da ayrı bir sistemden işlendiğinden kasiyerin eline bağlı ;) Ben 20 TL LPG alıp da 200 TL mazot işleteni gördüm :) Tabi o an pompadan kart kullanmayan birinin pompaların birinde en son işlem yapan araç olması gerek.. Eğer Shell' de ayrı bir cihaz üzerinden işlem yapıyorsa ancak öyle bir sorun yaşamış olabilirsiniz. Kasiyer ya sehven ya da bilerek sizin yakıtınızı değil de başkasının az yakıtını size işlemiş olabilir.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
sebebi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor, mail yazdım gene anlaşamadım :) puanı felan önemsediğimden değil, maksat olayı aydınlatmak olsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :):)

aractan iner inmez çalışan arkadaşa evvel kartı veriyorum o okutuyor sonra tutarı söylüyorum, pompaya başka aracı bağlama şanşı yok sonuçta karta ödeme yapıyorum ama puanlar haneye yazılmamış oratada bir şike sözkonusu :):) sinek işte küçük ama miğde bulandırıyor :)
 
Gerçi doğru, artık içeride değil pompada kartı geçiyorlar. Aklıma tek gelen istasyonların puan verme insiyatifleri var gibi o zaman. Standart olanın dışında verebiliyor demek ki.
 
cidden insan hangi iş yolunda gidiyorki böyle şeylerle uğraşıyorum demekten kendini alamıyor o_O
 
Öyle de sonuçta her türlü halükarda alacaksın, en azından neresi kârlı ise oradan almak istiyor insan. Sırf yakıt almak için yaklaşık 3 km yol gidiyorum ve gideceğim yolu uzatıyorum, Yaklaşık 1 km mesafede Total var ve daha ucuz, litrede yaklaşık 20 kuruş var. Ancak Total hediye olarak sadece madeni yağ veriyor diye vazgeçtim, Shell é devam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Evet dostlar, bugün benzin almaya gittiğimde pompada çalışan emekçi arkadaşıma konuyu ilettim ve gerekli cevabı aldım.

Shell Fullsave Nitro 2 Puan verirken (ilkinde nitro almışım 123 puan)
Shell Fullsave Kursunsuz 95 1 Puan veriyormuş (ikincide kursunsuz 95 61 puan)

Shell Fullsave Nitro yeni çıktı dedi :) bende diyorum izmir otobanında araba neden uçuyor hep nitrodanmış ya la :)))

:D:D:D;)
 
Ortalık karışmış sanki:)E yaktların arasında fark varmıydı nitroya değiyor mu?
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Geri
Üst Alt