Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seyir Esnasında Gelen Ses

fatihyksel

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2012
Mesajlar
1,487
Yaş
32
Son iki gündür arabayla giderken hızlanmaya başladığımda arabanın önünden sürtünme sesi gibi ses geliyor bir yer sertçe sürtüyyormuş gibi hatta pedallarda bile çok ama çok hafif bir titreşim hissediliyor en son olarak acile hasta yetiştirken akşam karanlığında görmeden yoldaki zırhlardan birinde baya hızlı uçmuştum sebeb o olabilirmi
 
emin olmamakla birlikte akislerde sıkıntı var sanırım sesi tam duymak lazım
 
fatih geçmiş olsun dostum, ihmal etme bir bilene göster. ön düzen ihmale gelmez..
 
fatih geçmiş olsun bu acenttinde başına gelmeyen kalmadı mübarek
 
fatih geçmiş olsun dostum, ihmal etme bir bilene göster. ön düzen ihmale gelmez..

sağol abi perşembe sanayideyim zaten işten ayrıldım çarşamba bırakıyorum tamamen artık ilgilenirim en son tümsekte uçmasam sorun sıkıntı yoktuda tümsekten uçunca işler değişti fakültenin içindeki tümsekleri bilirsin herhalde abi ordan uçtum saatte 60km hızla :)
 
fatih geçmiş olsun bu acenttinde başına gelmeyen kalmadı mübarek

sağol abi hakikaten öyle oldu ama allah var şimdi accent sessiz sakindi ben uçurana kadar fakülteye acile babannemi götürüyordum ordaki tümsekleri bilirsin abi gece farketmedim saatte 60 km hzla uçtum ordan ses ondan sonra gelmeye başladı zaten :)
 
Geri
Üst Alt