Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sevgili günlük..KANADA

leoni

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
278
Yaş
45
güzelim izmir i bırakmış kanadaya gitmiş ve görmüş... paylaşmak istedim alıntıdır...


Sevgili Günlük,

12 Ağustos
Kanada'daki yeni evime taşındım, çok heyecanliyim. Burası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.

14 Ekim
Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm.cok güzeldiler. Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burası cennet olmalı. Burayı çok seviyorum.

11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağısı baslar. Burayı seviyorum.

2 Aralık
Dun gece kar yağdı. Heryerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tipki kartpostal gibi. Dışarı cıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık(ben kazandım). Kar temizleme makinesi (belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Harika bir yer. Kanada'yı seviyorum.

12 Aralık
Dun gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.

19 Aralık
Dun gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine lanet olsun!

22 Aralık
Bu beyaz boktan dun gece biraz daha yağdı. Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı. Kar temizleme makinesinin ben garajın onunu kürekle temizleyene kadar yolun kösesinde gizlendiğini düşünüyorum. Pez…..in

25 Aralık
S….ttigimin yilbaşısı. Yine yağdı.Eger kar temizleme makinesini kullanan pez…i bir elime geçirirsem yemin ederim o p…u gebertemem. Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadığını anlamıyorum.

27 Aralık
Allahın belası dun gece yine yağdı. Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum. Hiç bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. 25cm karin kaç kürek edeceğini biliyor musun?

28 Aralık
Kuş beyinli spiker yanılmış. 83cm daha yağdı. Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı söyledim.

4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı. Arabamda yaklaşık 3000 dolarlık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. Lanet yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kokunu kurutur.

3 Mayıs
Arabayı şehirde bir tamirciye götürdüm. Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.

10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve İzmir'e bir daha ayrılmamak üzere yerleştim. S…im Kanada'yı da karı da geyikleri de….:):):)
 
kuşu altın kafese koymuşlar gibi bişi oldu bu :D:D
teşekkürler abi....
 
2001de Ankara'da iken okumuştum orda da fena kar vardı Kırıkkaleye gidememiştik hatta :D Kanada için en beğendiğim yorumlardan.

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Bunun orjinalinde Floridaya yerleştim olacaktı, burda memleketçilik daha fazla bastırmış olsa gerek.
 
2001de Ankara'da iken okumuştum orda da fena kar vardı Kırıkkaleye gidememiştik hatta :D Kanada için en beğendiğim yorumlardan.

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Bunun orjinalinde Floridaya yerleştim olacaktı, burda memleketçilik daha fazla bastırmış olsa gerek.

doğrudur abi, alıntı diye belirtmiştim o bakımdan zaten, ama gidiş hevesi ile dönüşün hikayesi çok güzel olmuş ayrıca izmir daha güzel :) benim gözümde yemişim floridayı:D
 
Nebi görmeden karar verme sakın :D ben Küba için istemeye istemeye gittim 15 gün kaldım 2 sene geçti hala Küba görüyorum rüyalarımda :D:D:D
 
Nebi görmeden karar verme sakın :D ben Küba için istemeye istemeye gittim 15 gün kaldım 2 sene geçti hala Küba görüyorum rüyalarımda :D:D:D

katılıyorum sana abi fakat düşünsene bide ay yıldızın gölgesinde olduğunu:)
 
Geri
Üst Alt