Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Serbay'ım

kfy

Administrator
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
13,459
Yaş
60
Seat ve SCW içinde 20 seneden fazla içli dışlıyım çok güzel çok candan insanlar tanıdım bi o kadarda diğerlerini tanıdım.. senin kalbinin temizliği herşeyden önemlisi en samimi arkadaşlarını SCW için(o zamanlar verdiğimiz mücadeleyi bilen biir)elinin tersiyle ittin herşeyden önemlisi SCW için hala burada olan tek kişisin...Bu forum'da önünde saygı ile eğiliyorum kardeşim iyiki varsın.SEVİYORUM SENİ ÜLENNN.
 
Olsun anasını satim :) doğum günün kutlu olsun adamim:)
 
Serbay güzel adam


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Doğum günün kutlu olsun kardeşim


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Mutlu yıllar serbay abi nice 20 yıllara inşallah hep beraber sizleri örnek alarak bu yola baş koyduk


Kedi'dir kedi
 
serbayın doğum günü olarak gözükmüyor ama madem cezmi ama sen istedin serbay bugun doğdu bundan sonra onun doğum günü bugün kutlanacak 11.12.14 milat olsun ona nice yıllara yoldaş mutlu ol sevdiklerinle allah uzun ve mutlu sağlıklı yaşam versin sana ve sevdiklerine allaha emanet ol hüüüüüüüüüülllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooo:)
 
Geri
Üst Alt