Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Selçuk Şirince Programı Detay

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Selçuk Şirince Programı Detay

Arkadaşlar Daha Önce Açılan Konular Dahilinde Yapacağımız Organizasyonla Alakalı Birçok Bilgiye Sahip Olunduğu Gibi Yaptığımız Araştırmalar la Birlikte Ufak Değişikliklere Gidilerek programı Netleştirdik ve Yapacağımız Gezimizin Detaylarını Buradan Gelecek Tüm Dostlara Son Bildiri Olarak Yapma Gereği Duymaktayız.

Bilindiği Üzere SCW Geçmişinde Bu Tür Organizasyonlar Olmakla Beraber Bu Organizasyonda Çok Konuşulacak ve Unutulmayacak Anılar Bırakacak Kalabalık Bir Sayıya Ulaşmış Bulunmaktayız.
Bu Nedenle Gelecek Tüm Arkadaşların Aşağıda En İnce Ayrıntısına Kadar Yazılan programı Bilmesine ve Uyum Sağlayarak Hiçbir Süprizle Karşılaşmaması Açısından Önemli Olduğunu Düşünmekteyiz.

ÖNEMLİ : Listede Adı Yazılan Tüm Arkadaşların Odaları Ayrıltılarak Oda Başı Kaporalarını Vermiş Bulunmaktayız.
Malumunuz O Bölgelerdeki Tarihi Gezi Sezonunun En Yoğun Zamanında Orada Bulunacağımızdan Konaklıyacağımız Yerin Bazı İsteklerini Yerine Getirme Mecburiyetindeyiz.

17 MAYIS CUMA :

Yola Çıkacağımız Tarih Olan Cuma Akşamı Bir Çok Organizasyonda Buluşma Yerimiz Olan Kurtköy Mehmetçik Vakfında Buluşuyoruz.( daha önceki buluşma yerimiz diye konuştuğumuz pendik feribot u bu kalabalıkta tek bir gemide organize etmek zor olacağından böle bir değişikliğe gidildi.)
Mehmetçik Vakfı Buluşma ve Haraket Saati Aşağıdaki Gibidir.

BULUŞMA : 21:00
HARAKET : 21:30

Not : Hafta İçi Ve Cuma Akşamı Olması Sebebi İle Bu Saat Yarım Saat Esneklik Gösterecektir Bilginize ( örnek: 21:30 22:00 )

Yol Güzergahı İse Şu Şekilde Olacaktır.

Belirtilen Saatte Mehmetçik Vakfından Haraket Ederek Eskihisar Arabalı Vapuruna Gidilecek Burada Toplu Halde Bineceğimiz Vapurla Topçular İskelesine İnmek Üzere Yolculuğumuzun İlk Adımını Gerçekleştirmiş Olucaz.
Buradan Yalova ya Gidilecek Ve Ankara ve İzmit ten Gelecek Ekiplerle Buluşularak Yolculuğumuza Sırasıyla Bursa , Balıkesir , Manisa , İzmir ve selçuk Olarak Kazasız Belasız Hayırlısıyla Tamamlamış Olucaz.
Kalabalık Göz Önünde Bulundurularak Muhtamalen Varış Saatimiz
06:30 07:00 gibi olması En Geç 08:30 da Herkesin Kahvaltısını Yapıp Otel Odalarına Dinlenmeye Çekilerek saat 11:00 e kadar serbest zaman olarak belirlenmiştir.

18 Cumartesi Program :

Yol Yorgunluğumuzu Tertemiz Havayla Birlikte Üzerimizden Atıp Serbest Zaman Sonu Olan saat 11:30 da Toplanarak Gezimizin İlk Ayağı Olan EFES ANTİK KENT Gezisine Gitmek İçin Yola Çıkıyoruz.( otel efes arası 3 km ) Burada Bize Bu Tarihi Mekanın Birçok Özelliğini Anlatacak Rehberimizle Buluşarak Yüzlerce Yıl Ayakta Kalan Bu yapıtı Tüm Dostlarla Gezerek Tarihte İnanılması Zor ve Hayali Bile İmkansız Zamanda Dopdolu bir 4 saat Bizi Beklemekte.
Buradaki Gezimiz Bittikten Sonra Otele Dönüş Ve Hanımlardan Yarım Saatlik Müsade İle Sizi Yakın Çevrede Götüreceğim Ufak Bir Patika Türüyüşü Sonrası Sazlıkların İçinde Mükemmel Berraklıktaki Kaynak Suyuna Girme İmkanı
Akşam Otelde Bize Ayrılmış SCW Ailesi Masasında Açık Havada Hep beraber Yiyeceğimiz Akşam Yemeği ve Keyifli Saatler Bizi Beklemekte.

19 Pazar programı :

Organizasyonumuzun Son Günü Olan Pazar sabah kahvaltısını otelde yapıp Ardından Otelden Ayrılarak Birçok Yerde Adı Geçen Tarihi Şirince Köyüne Seat larımızla SCW Olarak Çıkartma Yapıcaz. ( otel köy arası 15 km ) Şirince Köyünde Yapacağımız Gezide Bin Yılı Aşkın Ayakta Kalan Kiliseler ve Birbirinden Değerli Mahsenleri Gezerek Birçok Organik Ürün İle Hediyelik Eşya Alışverişimizi Yapabileceğimiz üç dört saatlik Gezimizin Sonunda Köyden Aşağı İnerek Yedi Uyuyanlar Mağrasını Ziyaret Edicez Bu Ziyaretin Ardından Hemen Mağranın Yakınında Bulunan Meşhur Gözlemecinin Yerinde Gözlemelerimiz ve Çok Lezzetli Ayranlarımızı İçip Dönüş Yolu İçin Hazırlıklarımız Yapıp Tekrar Hayırlısı İle Dönüş Yolculuğumuza Başlıcaz.
Dönüş Yolunda Geldiğimiz Güzergahlar Kullanılarak Gene Hep Beraber Çıktığımız Bu Yolda Hep Beraber Dönerek Bu Güzel Hafızalara Kazınacak SCW Organizasyonunu Tamamlamış Olucaz.

ÖNEMLİ : Arkadaşlar Herzaman Yaptığımız Hatırlatmalar Gibi Bu Yolculuk Önceside Yapmamız Gerek Bazı Hatırlatmalar var.

Bilindiği Üzere En Az 30 Araçlık Bir Konvoyla Gideceğimizden Belirlenen ve Telsizi Olan Konvoy Araçlarının Hız Sınırlarına Uyulması Kendi Dışımızdaki Trafik Unsurlarını Düşünerek Hareket Etmemiz Gerekmektedir.Bu Doğrultuda Belirlenen Saatlerde Sorunsuz Bir Yolculuğu Daha Rahat Bir Şekilde Tamamlamış Olucaz.
Ayrıca Hareket Saatlerine Önem Göstermenizi Hiçbir Üyenin Diğer Üyeyi Bekletmeye Hakkı Olmadığından Rihayet Etmesi Gerekmektedir.

Not : Organizasyona Katılacak Arkadaşların Bu Konu Adı Altında Yorumsuz Bir Şekilde Nic ve Gelecekleri Araç Pilakalarını Yazmaları Rica Olunur.

( örnek : Absolut 34 RSR 16 )

Şimdiden Organizasyon Tarihini Sabırsızlıkla Bekler Herkese Güzel Bir SCW li Hafta Sonları Dilerim

Saygılarla SCW Yönetim
 
Geri
Üst Alt