Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat'tan Paris'de Yeni Modeller

Jerky

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
3,076
Yaş
41
SEAT, Paris Otomobil Fuarı’nda üst orta sedan sınıfındaki temsilcisi sportif SEAT Exeo ve dinamik Exeo ST Comfort versiyonuyla birlikte, sıfır emisyonlu sürüş keyfi sunan konsept araç spor coupé SEAT IBE ve Yeni Alhambra’yı tanıtıyor.

SEAT, 2-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Paris Motorshow’da yeni modellerini sergiliyor.

SEAT tasarım DNA’sının çarpıcı evrimi: SEAT IBE
SEAT’ın Paris’te sergileyeceği modellerden en ilgi çekici olanı, SEAT’ın elektro-mobilite alanında belirlediği rotanın öncüsü. SEAT IBE konsept otomobili ile İspanyol marka, yakın geleceğin, şehir hareketliliği için tasarlanmış süper kompakt spor coupé vizyonunu sunuyor.

İlk versiyonu Cenevre’de otomobil severlerin beğenisine sunulan SEAT IBE’nin o zamandan bu yana tasarımı, teknolojisi ve iç mekânında ek gelişmelerle donatıldı. Geniş ve çok yönlü olan iç mekânının yanında kişiselleştirilmiş bağlanabilirlik özellikleri ile bilgi-eğlence sistemi için geliştirilen yenilikçi konsepti ile göz dolduran SEAT IBE’ geleceğin süper kompakt spor coupé vizyonuna ışık tutuyor.

Alçak ve geniş olan bu küçük spor otomobil, güçlü oranlara ve LED farlarının jilet gibi keskin çizgilerinin meydana getirdiği çok güçlü dik bakışlara sahip. Sadece 3,83 metre uzunluğundaki kısa gövdesi ile bu araç, gençlerin ve genç yaşayanların şehirdeki ulaşımlarını ideal şekilde sağlıyor.

SEAT IBE, 102 beygir gücü ve 200 Nm tork ile motor ile dış tasarımın taahhüt ettiği dinamik sürüş keyfini tam olarak kullanıcısına yaşatıyor. 0’dan 50 km/s’e kısa deparı sadece 3,6 saniye sürerken; 6,6 saniye içinde IBE, 80 km/s’e erişiyor. Yalnızca 9,7 saniye sonra ise 100 km/s’e ulaşıyor. Bu etkileyici performans, hem elektrikli motorun güçlü özelliklerinin hem de SEAT IBE’nin 1100 kilogramlık etkili düşük ağırlığının sayesinde gerçekleşiyor.

Tüm ailenin keyif alacağı teknoloji: Yeni SEAT Alhambra
SEAT’ın Paris’te öne çıkan bir diğer modeli, sıra dışı ölçüde çok yönlü bir model; Yeni Alhambra, aktif ve sportif aileler için ideal bir çözüm ortağı oluyor. SEAT’ın ferah MPV’si, boş zaman etkinlikleri, işle ilgili faaliyetler ve hobiler için geniş bir mekân sunarak aile yaşamının beklentilerini karşılamanın yanında, çok yol kateden iş amaçlı kullanıcıların taleplerini de yerine getiriyor.

Baştan aşağı yeniden geliştirilen yepyeni Alhambra, yüksek düzeyde kullanım özellikleri ile sportif kişiliği, gerçek SEAT tarzında birleştiriyor. Sofistike yürüyen aksamı ve kapsamlı üst düzey teknolojik donanımı; güçlü performansı, üstün verimlilikle birleştiren dört motor seçeneğiyle birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.
140 hp gücündeki 2.0 TDI, 100 kilometrede sadece 5,5 litre dizel tüketiyor. Sonuç olarak Alhambra, son derece düşük emisyonlu modeller için saklanan yeni SEAT logosunu, E-ECOMOTIVE’i taşıyor.

Ayrıca 150 hp gücündeki 1.4 TSI ile 170 hp’lik 2.0 TDI’ın ikisi de ECOMOTIVE teknolojisini içeriyor ve SEAT verimlilik paketi kapsamında sunulan fren enerjisi yenileme sistemi ve Stop/Start (Durdur/Çalıştır) sistemi sayesinde etkileyici bir yakıt ekonomisi sergiliyor.

EXEO model gamı genişliyor
SEAT’ın Fuar’da sergileyeceği diğer modeller ise, dinamik ve zarif tasarımı, çevikliği, güvenliği, performans özellikleri ve yüksek konforuyla dikkat çeken Exeo ve Exeo ST. SEAT Exeo, sportif tasarımının yanı sıra 143 HP güç üreten 2.0 TDI CR motoru ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Zarif bir sportifliğe sahip SEAT Exeo ve dinamik Exeo ST station wagon, ön koltukların ve arka sıranın yeniden tasarlanmasının ardından arka yolculara daha geniş alan sunulması sonucunda şimdi çok daha ferah. Exeo yelpazesinde yapılan ek yenilemeler arasında, 143 hp gücündeki 2.0 TDI CR motor dizel versiyonunun multitronic vites kutusuyla donatılarak olağanüstü performansının ortaya çıkmasına yardım ediyor. Ayrıca LED teknolojili yeni arka lambalar, bi-xenon farlarla birlikte SEAT Exeo’nun tasarımındaki farkı da belirginleştiriyor.

SEAT EXEO ve EXEO ST tasarımlarında artırılmış arka koltuk alanı, multitronic şanzımanlı 143 hp gücünde 2.0 TDI CR motorları ve yeni LED teknolojili arka lamba grupları ile dikkat çekiyor.

Exeo, şık tasarım ile farklı stili, son teknoloji ürünü unsurlar ve üstün bir kalite seviyesi ile otomobil severlere sunuyor.

seattan-parisde-yeni-modeller-4553-2.jpg


seattan-parisde-yeni-modeller-4553-1.jpg


kaynak: modifiyem.com
 
bıraksınlar exeo ıbe falan filan leon ne oldu
 
Belki son gün çıakrtılar :) Assolist modeli.
 
yeni alhambra çıksın alabilirim..şubata kadar çıkmazsa yeni doblo alıcam?
 
ben aksine ibe yi beklyorum
 
Geri
Üst Alt