Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT zehri size nasıl zerk oldu..?

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Arkadaşlar öncelikle meraba;
Merak ettiğim bişey var acaba bu topluluğa ve siteye gönül vermiş olan insanlar bu hastalığa yada bu "manyaklığa" nasıl Yakalandı? Ben önceden duyardım bi seatçılıkda bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.. Herhangi bir araba alacaktım gittim leon aldım ve şu anda Seat ailesinden zor vazgeçerim diye düşünüyorum bunu sağlayan nedir? ve Size Bu zehir nasıl bulaştı? Cvplarınız için teşekkür ederim şimdiden:)
 
aradıgın her özelliğin olması modellerde yani bir cogunda + görünüm + saglamlık die dusunuyorum ben :D
 
94'de gördüm yavruyu 93 mod.ıbıza sportline 1.7 tek kapı beyaz 34 le 779 inanılmaz vuruldum ona.uzanlar getiriyordu SEAT'ı hava filitresini tipo fren balatalarını tempra nın olurdu biraz traşlarsan:)5 tane SEAT'ım oldu bu zamana kadar..tabii asıl serkan kardeşimizin eline su dökemeyiz.
 
bende seat manyaklığı ilk ibizayla yolda yarısdığım ve kullandığım zaman basladı ama daha vw gurubuna dahil olmamısdı(1997) o zamandan iç dizaynı ve dısardan farklı tasarımı basdan cıkarıcıydı gucunede dıyecek yokdu.. o bana bakdı bende ona bakdım aramızda gecmisden bir uhde kalmısdı 2004 de senı sevıyorum dedım yası ufakdı (ıbıza) bırlıkdelığımız basladı fazla bırlıkde olamadık taakı buyuyup serpilip (LEON) karsıma cıkana kadar. birlikdeliğimizden çok mutluyum. :))
 
Öncelikle Alman üretimi araçları çok seviyorum ilk kriter bu daha sonra Seat'ında Almanya'da üretilmesi ve piyasada çok bilinmeyen ve güzellik,sağlamlık,makyajlanması kolay ve geniş yelpazesi olması açısından tercih ettim.Ama ilerde binek araç alırsam Leon olur tabi kışın 4x4 bir araç almaktan vazgeçersem:)

xx
 
Bana ehliyetimi aldığımda araba alıcaktı dedem 15bin tl lik.o paraya 106gti honda civic vs gibi araçlar vardı ancak.bi akrabamızın yanında çalışıyodum 700tl maaş alıyodum o zaman ve üstüne babama kredi çektirip golf5 almayı düşünüyodum.taa ki florya mez vw den çıkıpda karsısındaki seatda simsiyah bi leon görene kdr:)33.800e bomboş golf kafama çoktan girmişti trendline mı neydi.Neyse seatdaki arkadaş anlattıda anlattı golfden sonra yaklaşık 400tane özellik daha dinledim:) o yarım saatte bütün beynimi yedim ve ona karar verdim geldm eve seat leon alıcam dedim.ertesi gün babamla bankaya gttk çekti krediyi ordan direk seata gidip 33.600+plaka ile sıfır leon siparişini verdik.6gün sonra arabamı teslim aldım,bundan 6ay sonra ehliyetimi aldım ve 5bucuk sene oldu hala leona cok severek biniyorum,bi gün ondan elbet vazgeçicem ama mercedes,bmw,audi a5 coupeyi ne zaman alabilirsem o zaman olacak...
 
Eskiden beri Toledu'yu ve Leon'u begenirdim ama universite bitiminden beri yurtdisinda oldugum icin gunun birinde pat diye gidip alacagim aklima gelmezdi. Leon'a karar verirken 2001'den beri Toledo sahibi olan kuzenim etkili oldu, Focus'la Leon arasinda kalmistim, Leon al pisman olmazsin dedi, buyuk sozu dinledik aldik gayet keyifle biniyorum arabama. Allah pisman etmesin.
 
bana aniden geldi bu hastalık bedenimi sardı artık imkan yok vazgeçemiyorum özellikle leondan çok asi çok yakışklı bir araba aynı zamanda sürüş keyfi adamı mest edıyor en onemlısı bızımde 94 yılında terrano modelı vardı hatta şöförlügü o araçta ogrendım ama ne servısı vardı ne parçası bulunuyordu çok zor araçlardı o zaman ne zaman wv grubuna geçti o zaman aşk başladı bende :)
 
sene sonu kampanyasını kaçırmamak için bir ton araba baktım oldum olası sw kasa araçaları sevmişimdir önce arabalar arasında öyle gezerken seat sitesine bakayım dedim o tribu sarısı sportourer'i gördüm işte o zaman anladımki budur. 1.2 tdi motor seçeneğide olunca bir bakmışım bankadayım sonra bir ara bişeyler imzaladım kendime geldiğimde aracımı otoparka yerleştiriyordum. :eek:
 
Geri
Üst Alt