Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat vagcom kablo ile altea'da yapılabilinenler.

whiteline-XL

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Haz 2010
Mesajlar
1,633
Yaş
38
1- Welcomme Modu (Makyajsız Kasa da AÇILMIYOR)

Ana Menü "Select" "17 İnstrument" "10 Adaptasyon" orada Chanel den "Staging" seçilecek "New Value" seçeneğinden "active" kaydedip çıktığımızda hazır.

2-Yağmur başladığın da Camların ve Sunroofun Otomatik Kapanması (Park Halinde Ve Sadece Yağmur Sensöru Olan Araçlarda)

Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 4 değerinde Bit 6 Aktif Yapıyoruz

3-Kapıların Kilitlendiğinde ve Açıldığında Buzer in ötmesi (onaylama Sesi- Sadece Sesli Alarm Araçta Mevcut İse Çalışıyor)

Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 5 değerinde Bit 1 ve 4 değerlerini Aktif Yapıyoruz

4-Sisler yanarken Selektör yaptığımızda (Uzunlar) sislerin sönüp Uzunlar söndüğünde tekrar yanması ( Tum araçlarda çalışıyor)

Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 14 değerinde Bit 2 değerini aktif yapıyoruz

5- Yıkama Suyu Seviyesinin Gösterilmesi ( Sadece Dot-Matrix Ekranlı Araçlarda)

Ana Menü "Select" "17 İnstrument" "Open Controller" Byte 1 Bit 2 aktif edilecek

6- Coming Home-Leaving Home aktif etme ve Kısalar yerine sislerin yanması ( Çalışması İçin Aracınızda Yeterki Sis Farı Olsun)

Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 17 değerinde Bit 3-4-5-6 değerlerini aktif yapıyoruz

7-Konfor Sinyal Sayısını Deiğiştirme (Sinyal Kolune tam indirmeden yada kaldırmadan hafif bir harekette belli sayıda sinyal verip sönmesi)

Standart 3 olan bu sayıyı değiştirmek için

Ana Menü "Select" "9 " "10 Adaptasyon" orada Confort Turn Signals seçilecek "New Value" seçeneğinden "1-2-3-4-5 hangi sayıyı istiyorsanız" kaydedip çıktığımızda hazır.
 
rica ederim. bundan daha fazla birşey yapmak istiyorsanız aracın tam full donanımda olması gerekiyor. benim arabam klasik style yani esp,ön arka park sensörlu araç olduğu için diğer özellikleri açamadık.
 
yav gündüz farını açtırdım bu mevzular ilk açıldığında ama kötü oldu babamın başımı yicem :) adam gece farlar açık diye far açmıyor :) gece yola çıktığından arayıp farları açmayı unutma baba diye uyarıyorum. Malum arka parklar yanmıyor gündüz farında. Birde 4-5 ayda bir kısa ampulleri değiştiriyorum. Sürekli patlıyor. Bi kablo bulsakta kapatsam :S
 
Geri
Üst Alt