Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Toledo 1.9 TDİ 2001 224000 km de Alınırmı

ybncii

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Haz 2011
Mesajlar
58
Yaş
38
Mrb arkadaşlar bi ilana rastladım kafama takıldı seat toledo peşinde koşuyordum uzun zamandır ancak bu gun bi taneyle karşılaştım alma niyetim var ancak kafamda soru işaretleri oluştu. Motoru elbetteki servise baktırıcam fakat bu toledoların motor ömürleri ne kadardır acaba ? 1 Ay önce turbosunu değişmiş orjinaliyle araç 224000 de benim ayda yaptığım km 2000 i pek yukarı geçmiyor. 19000 tl fiyat vermiş fikirleriniz nedir acaba? Düşünmek mantıklımı eğer fikrim kesinleşirse elimde olan arabamla takas etmeyi düşünüyorum..
 
Memlekette son yıllarda dizel toledo çok meşhur oldu yolda şahinler kadar gördüğüm bir araç oldu Trabzonda :)

Şu araca baktınız mı ? Ufak bi kaporta masrafıyla çok güzel olur sunrooflu hem. Belkide kirli diye öyle gözüküyodur :)

Seat Toledo 1.9 TDi Signo 2003 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98337903

Sizin 224 binde dediğiniz araç yeşil toledo sanırım. İlan açıklamalarına göre fazlasıyla güveniyor aracına. Km takıntınız yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama imkan varken daha düşük km'li almanızı tavsiye ederim..
 
Geri
Üst Alt