Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat suv yani seat ibx sizce nasıl olacak???

kartalca60

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eyl 2013
Mesajlar
105
Yaş
37
arkadaşlar 2 gün önce ibiza aracımı servise götürdüm bakım için oradaki satış danışmanıyla muhabbetimiz iyi nette filan görmüştüm seat suv 2016'da çıkacak diye fazla resim bilgi filan yok ama bu arkadaş patronlarının yakın zamanda ispanyaya gittiğini seat suv yani seat ibx aracı tanıtmışlar incelemişler görünüm olarak audi q3'e benziyormuş...sizce nasıl olur fiyatı filan tutulur mu acaba??
 
Prototip fotolarına bakarak aracın yükseltilmiş ibiiza-leon karışımı olduğunu söyleyebilirim, kimse daha mükemmel bir şey beklemesin derim.

Alınabilitesi fiyatıyla doğru orantılı olacak. Eğer ki Skoda Yeti fiyatları ile gelirse tutulma ihtimali var. Ama ben olsam 1.2 TSI DSG uygular Chevrolet Trax 1.4 140 hp otomatik'ten daha makul tutar, çatır çatır satardım. Lakin Doğuş'un bunu yapma ihtimalinin ne kadar düşük olacağını siz de tahmin edersiniz :)
 
1.2 tsı ve 1.6 dizel motoru kullanırlar büyük ihtimal...inşallah hoş bişey çıkarda düşünürüz.
 
Geri
Üst Alt