Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat stop etme sorunu

kilic2763

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
6
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar. Klasik bir sorun sanırım ama motor soğukken, özellikle sabahları hareket ettikten sonra tüpe geçerken stop ediyordu.sonra sadece benzin de çalıştırmaya karar verdim. Ama sorun aynı şekilde devam etti. Yani arabayı hareket ettikten sonra yaklaşık 300-400 m sonra gaz yemiyor ve stop ediyor, benzin de dahil. Tüpteyken ise hareket etmediğinde de yani motor sıcakken dahistop ediyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
 
vallahi sizinkiyle alakalımı bilmiyorum aynı sorunu bende yaşıyordum nedenini sonradan öğrendim
lpg ve benzin farketmiyordu.
benzin göstergesi hem yol bilgisayarında hemde manuel kadranda çeyrek depo var diyordu bende gazımda bitmişti boşver gaz biterse benzin var diye devam ediyordum lakin çeyrek depo görünen benzin aslında bana fake atıyormuş benimki böyle birşeydi.
 
Geri
Üst Alt