Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Sport Kapı Eşik Folyosu + Ayna Sticker Uygulaması

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Bizi reklamcılarla baya bir uğraştıran, kapı eşiklerini ve aynalara seat sport yapıştırmasını paylaşmak istedim:)
Sağolsun Burak (atay78) bu konuda baya bir yardımcı oldu ve uğraştı. Kalıplarını Burak'ın uğraşıp, reklamcıda bastırdığı kapı eşiklerini sadece ön kapılara uygulattık. Arkalara da sadece koruma amaçlı beyaz folyo yapacaktık ama sıkıntı geldi bana, folyoyu aldım daha sonra kendim uygularım. Kapı eşiklerinin üst kısmına kadar uygulattık ama iki tane eğimden dolayı uygulaması zor oluyor ve arada kırışmalar olabiliyor. Isıtarak daha temiz bir çalışma yapılabilir. Daha önceden aynalar için fazladan banada yaptırmış onlarıda yapıştırdık çok orjinal birşey oldu..


dsc0280zp.jpg
dsc0282kc.jpg
dsc02831vu.jpg

dsc0197le.jpg
dsc0198eg.jpg
 
gayet güzel olmuş.hayırlı olsun :) aynalar için olan saet sportun taslağı varmı yoksa reklamcıya gitsek o mu ayarlıyor.
 
gayet güzel olmuş.hayırlı olsun :) aynalar için olan saet sportun taslağı varmı yoksa reklamcıya gitsek o mu ayarlıyor.
kardeşim o çok küçük bi ürün ama [MENTION=23360]atay78[/MENTION] arkadaşımızda taslagı mevcu herkese veriyo istersen sanada verir kendin bi reklemcıda çıkarmaya çalışabilirsin çünki taslak hazırlamak küçük bişey için onlara zor geliyo
 
Teşekkür ederim. Evet Burakta var sanırım taslak olarak yollayabilir ama reklamcılar böyle küçük şeylerle uğraşmak istemiyorlar. Tanıdık bir reklamcıda falan yaptırabilirsiniz..
 
baya ugrastık ama cok guzel bır ıs cıktı
 
Ynt: Seat Sport Kapı Eşik Folyosu + Ayna Sticker Uygulaması

Eline sağlık güzel olmuş :)
 
Geri
Üst Alt