Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat sport intercooler, hİÇ kullanilmamiŞ...

yasindamar

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Eki 2010
Mesajlar
38
Yaş
36
Arkadaşlar aracımda turbonun geç doldurması gibi bir sorun vardı. biz de bunu intercooler a bağladık ve değiştirmeye karar verdik. bu sebepten seat sport intercooler aldım. ancak aracımın akışmetresi bozukmuş. değiştirince herşey normale döndü ve aldığım intercooler ı takmaya gerek kalmadı. bu sebepten satıyorum. ürün kutusunda duruyor. hiç takılmadı kullanılmadı. sahibinden linkini vereyim ordan da bakabilirsiniz. ürünü zaten biliyorsunuz..

Seat -2 600 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 58347093

şu anda ilan aktif değil. gün içinde aktif olur sanırım...

fiyatı pazarlıksız 600 TL. numaram 506 763 9999.
 
Hayırlı satışlar. Çağlar Abi doğru söylüyor sahibinden üzerinden bu tarz bilgileri barındırmayan bir sürü ilan var.
 
orjinalden bildiğiniz üzere seat ibiza cupra tdi 160 hp motorlarda mevcut. fabrikasyon bir ürün yani. genelde turbo upgrade yapan 130 hp ibiza tdi sport ve 150 hp leon tdi sport modellerde orjinal intercooler yerine bu parçayı takıyorlar.litre olarak orjinalden daha büyük.bu yüzden de daha soğuk hava sağlıyor.. fotoğrafı da şöyle

untitled2.jpg
 

Ekli dosyalar

  • untitled2.jpg
    untitled2.jpg
    10.5 KB · Görüntüleme: 41
sıfırı gecen sene 755 lıraydı servıste,bence guzel fıyat ıhtıyacı olan kacırmasın
 
hayırlı satışlar aracınız gercekten cok guzel allah kaza bela vermesin
 
Geri
Üst Alt