Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat servis kampanyası

emreburkan

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ağu 2013
Mesajlar
18
Yaş
32
cordoba 2006 tdi için servis kampanya kapsamında 10/40 yag koymus servis nasıl vw onaylı olmayan yagı koyabılıyor
kampanya link
Doğuş Otomotiv-SEAT, müşterilerine bir ayrıcalık daha sunuyor: 5 yaş üzeri SEAT sahipleri için düzenlenen servis kampanyasında Castrol motor yağı, hava filtresi, polen filtresi ve yağ filtresi değişiminden oluşan araç bakım paketi, 290 değil sadece 249 TL.
BAKIM KAMPANYASI | SEAT Türkiye
 
bunlara cok takılmayın...mobil esp formula+mazot filtresi+polen+hava filtresi bunları dışarıdan daha ucuza temin edebilirsin...bend ecastrol kullanıyordum ama mobile döndüm.vw koduna normuna uygun yağ kullanınız kamyon yağı değil...bizim motorlar daha hassas
 
Yemişim servisi...
3 seferdir hep servise gittim.
Aha geldi 60 bin bakımı.
Dedim ne kadar 500 lira. (Bujiler dahil)
Yagı yanımda gitursem 350-370 arası diyorlar.

Özel servis 250 diyor (bujler hariç)
Yağı yanımda goturursem 110 a yapiyor servis...

Bu sefer dışarda yapacam bakımı nasipse.
Mobil1 esp de aldım bu seder
 
Garantisi olmayan bi aracı servise götürmek pekte mantıklı degil sanayide dogus otodan cıkma ustalar var canavar özel serviste yaptır


Beni EDS ler İYİ tanır
 
Bence kendinize güzel bir özel servis bulun. Sürekli gidersiniz. Yağ konusunda ben biraz hassasım. Varil yağ kullandırmıyom muhakkak bidon olanlardan tercih ediyorum. Hava ve poleni kontrol edin...belki değişime gerek olmayabilir. Polen çabuk kirlense de hava daha uzun sürüyor. Gitmeden bakmanızı öneririm.
 
Geri
Üst Alt